Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Sokan leszólnak, hogy hú, de...

Sokan leszólnak, hogy hú, de meghíztál! Örülök ennek. Baj?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Baj az , ha nekem tetszik a duciság? 10 évesen 53 kiló 150 centi voltam. Ez után elkezdtem hízni, minden hónapban csak 2-3 kilót, valamikor többet. 11 éves koromra lettem 155 centi és 63 kiló. 12 évesen 160 cm és 69 kiló. Most vagyok 13 éves, 166 centi, és 85 kiló. Sportolno nem sportolok, de egyre jobban kezd tetszeni az alakom. Leginkább hasra, derékra hízok, a combom és a fenekem narancsbőrös és striás. Baj hogy tetszik? 13/lány

2015. jún. 11. 10:56
 1/2 anonim ***** válasza:
71%

Az elhízás nem esztétikai, hanem egészségügyi kérdés.

Egyébként pedig súlyos testképzavarra utal. Egy egészségtelen test pedig senkinek nem tetszik, aki szintén nem beteg pszichésen.

2015. jún. 11. 11:00
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a gond, hogy ez tetszik, hanem az, hogy borzalmasan egészségtelen ennyi idősen és persze később is. Az is tetszeni fog, ha a túlsúlytól magas vérnyomásod, koleszterined lesz, kialakul a cukorbetegség? Idővel kialakul a szívbetegség, az érhálózatod helyreállíthatatlanul tönkremegy. Az ízületeidre tett hatásról nem is beszélve. Mindezekre gyógyszereket kellesz szedned, ami a májadat terheli le, és hosszútávon azt is tönkreteszi.

Az csak jó, hogy nem a deszkavékony alakra törekszel, de nem szabad átesned a ló túloldalára. A nőies külsőt nem ezzel fogod elérni.

2015. jún. 11. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!