Leszólnak mindent, már semmihez nincs kedvem. Hogy maradjak erős?
Évekig próbáltam nem tudomást venni ezekről a dolgokról, de kb 1 éve már nem megy..
Veszek egy szép ruhát, úgy leszólják, hogy többet nincs kedvem ránézni sem. És mindennel ez van... Hobbi, elfoglaltság, könyv, bármi, amire a saját pénzemet költöm.. Nem szórom a pénzt, most épp a kozmetikus miatt akadt ki anya (2 éve nem voltam) , mert mondta a nő, hogy járhatnék gyakrabban, nagyon csúnya a bőröm, erre anya vagy 15 percig azt magyarázta, hogy mekkora csaló, le akar engem húzni, stb.
Ott tartok, hogy már semmihez sincs kedvem, nem érdekel semmi, teljesen depressziós lettem.. Bármi, aminek örülnék, azt ők leszólják... :(
Mert régen örültem egy szép ruhának, gondoltam, ők is örülnek majd.. Most meg csak beszélgettünk pár percet, és akkor szóltam el magam.
Nehéz nem figyelni erre, rossz passzban vagyok 1,5 éve, és ők csak rontanak a helyzeten..
Közöm sincs a régi önmagamhoz, olyan igénytelen lettem.. :(
Meg múltkor megkértem apát, hogyha már úgyis megy a dokihoz, irassa fel nekem is a gyógyszereimet, erre itthon kiakadt, hogy ezek nem használnak semmit, minek veszem én ezt meg, felesleges, stb.
A vicc tudjátok mi? Ő is ugyanazt a vernyomasgyogyszert szedi. Neki bezzeg az kell, neki jó.
Pszichológuson nem gondolkoztál? A depresszió miatt.
Mondjuk a szüleidnek sem ártana.
Ennyi sorstársat!
Ugyanez velem is.
Ó, ne add fel!
Mondjuk pont jó mondja, én is ma este gondolkodtam a "véget vetek mindennek"-en.
Ne adjuk fel, jó?
Se te, se én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!