Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Leszólnak mindent, már semmihe...

Leszólnak mindent, már semmihez nincs kedvem. Hogy maradjak erős?

Figyelt kérdés

Évekig próbáltam nem tudomást venni ezekről a dolgokról, de kb 1 éve már nem megy..

Veszek egy szép ruhát, úgy leszólják, hogy többet nincs kedvem ránézni sem. És mindennel ez van... Hobbi, elfoglaltság, könyv, bármi, amire a saját pénzemet költöm.. Nem szórom a pénzt, most épp a kozmetikus miatt akadt ki anya (2 éve nem voltam) , mert mondta a nő, hogy járhatnék gyakrabban, nagyon csúnya a bőröm, erre anya vagy 15 percig azt magyarázta, hogy mekkora csaló, le akar engem húzni, stb.

Ott tartok, hogy már semmihez sincs kedvem, nem érdekel semmi, teljesen depressziós lettem.. Bármi, aminek örülnék, azt ők leszólják... :(

2015. febr. 23. 20:27
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Nincsenek barátaim, nincs célom az életben, semmi sincs :( Nem is érdekel már semmi, de szó szerint. Harcoltam eleget
2015. febr. 23. 22:04
 12/26 anonim ***** válasza:

Én is így érzem, harcoltam eleget.

Tudod, mi tartott életben?

Az, hogy nem szerzem meg neki ezt az örömet.

2015. febr. 23. 22:11
 13/26 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel, mi lesz, ha nem leszek. Bele se gondoltam, de tényleg nem érdekel. Egyszer hagy legyek önző
2015. febr. 23. 22:13
 14/26 anonim ***** válasza:
Biztos vagy ebben?
2015. febr. 23. 22:15
 15/26 A kérdező kommentje:
Igen. És tudod mit érzek? A gondolattól is boldog vagyok, szabadnak érzem magam. Évek óta csak gondoltam rá, de ma éjjel megteszem! :)
2015. febr. 23. 22:18
 16/26 anonim ***** válasza:

Ha mégse, akkor holnap írj!

Ma én még nem!

Még reménykedem.

2015. febr. 23. 22:22
 17/26 A kérdező kommentje:
Nem bízom a véletlenre, így hát nem fogok írni. De neked kitartást!
2015. febr. 23. 22:24
 18/26 anonim ***** válasza:

Köszi!

:((((((

Sajnálom, komolyan!

2015. febr. 23. 22:27
 19/26 A kérdező kommentje:
Csak a módszer kicsit brutális. Kora reggel a húgom készülődik, nem szeretném, ha ő látna úgy
2015. febr. 23. 22:30
 20/26 anonim ***** válasza:
Hogyan?
2015. febr. 23. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!