Leszólnak mindent, már semmihez nincs kedvem. Hogy maradjak erős?
Évekig próbáltam nem tudomást venni ezekről a dolgokról, de kb 1 éve már nem megy..
Veszek egy szép ruhát, úgy leszólják, hogy többet nincs kedvem ránézni sem. És mindennel ez van... Hobbi, elfoglaltság, könyv, bármi, amire a saját pénzemet költöm.. Nem szórom a pénzt, most épp a kozmetikus miatt akadt ki anya (2 éve nem voltam) , mert mondta a nő, hogy járhatnék gyakrabban, nagyon csúnya a bőröm, erre anya vagy 15 percig azt magyarázta, hogy mekkora csaló, le akar engem húzni, stb.
Ott tartok, hogy már semmihez sincs kedvem, nem érdekel semmi, teljesen depressziós lettem.. Bármi, aminek örülnék, azt ők leszólják... :(
Ó!
Visszatartanálak, lenne-e értelme?
Ha azt mondom, "Aki időt nyer, életet nyer?"
Vagy ne próbáljam?
Nem lenne. Most megyek alszom egyet, miután húgom elment, megteszem. Rá 4 órára kelnek szüleim. :)
Legyetek jók
Ne parázz. Mindig van lentebb, hiába érzed magad annyira padlón.
Engem épp ma rúgtak ki a munkahelyemről, ahol jól kerestem, de kb kiutáltak a kollégák.
Anyám gyűlölt gyerekkoromban és állandóan vertek.
Anno három éve nevelőapám kirakott az otthonrol, mert kiderült, nem is vagyunk rokonok és ezért beprobalkozott nálam én meg elutasítottam a beteg perverz állatot. Szo szerint! Tulajdonképpen Utcára kerültem. De ha akkor felkötöttem volna magam a könnyebb utat választva, most nem lenne boldog életem. Leszamitva most újra a munkakeresest.
Ezek az IGAZI problémák. Most belegondolhatsz, hogy Te eddig mit tettél azért, h a dolgaid jobbra forduljanak. Igaz, nem kötelező élni sem.
N 26
jézusom ezt a melodrámát, és van itt olyan hülye aki elhiszi hogy ide írogat a kérdező mielőtt felköti magát?? kialussza a nyomorát holnapra.
tudom miről beszélek, 15 éve vagyok borderline depressziós, vannak éjszakák amikor végig bőgök és győzködöm magam hogy na majd holnap meghalok, de aztán kialszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!