Ilyen táplálkozás mellett se zsírleadás le izomfejlődés nem lesz?
Én fogynék, mint a fene... A kalóriadeficit már csak ilyen. Ha párszor véletlenül többet eszel, valószínűleg akkor is bőven kalóriadeficitben leszel... A súlycsökkenésborítékolható, izomvesztéssel. Bár nem tudom, tudod-e, mennyi fehérjére van szükséged, egyesek túlértékelik a dolgot, persze sokan ténylegesen keveset visznek be.
Ha nincs miből, a test nem tud raktározni. Nagyon szerencsétlen esetben, ha az egyszeri evés tényleg durván sok, bőven kalóriatöbbletet okozva, természetesen tud raktározni a test s ha eléggé takarékos és lassít,amit tud s leesik a testhőmérsékleted és minden, s a kalóriaigényed leesik s az 1/3-nak hitt az már jóval több, akkor lehet, hogy megoldja kb. fehérjéből, izmot bont és zsírt alig. De 1/3? Bontania kell a zsírt egy normális szervezetnek, mint az őrült...
Egy hét alatt még nem látszik semmi, ebben nincs semmi különös.
Dehogy tudsz ennyit enni? Én ma nem voltam éhes, ettem egy kis palacsintát (az ilyenkor is bemegy), pár tojást, kell a fehérje, pár kávé maradék bonbonokkal... 1700 kcal ebédre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!