Hogy tudok hízni?
Amit tudni kell rólam, hogy 175-177 cm vagyok, 17 éves lány és 53 kg csak, de volt hogy elértem az 54et. Alkatilag vagyok elvileg ilyen, betegségről nem tudok, de nagyon szeretnék hízni, célom hogy először az 55-t aztán az 58 kg-t elérjem. Egyébként válogatós vagyok, de húst, gyümölcsöt, kenyeret meg ilyeneket eszek.
Mit ajánlotok, mivel tudnék hízni, milyen módszert próbáljak ki? :)
Hát.. nem én írtam sem a google keresőjét sem a builder.hu cikkeket meg étrendeket.
De gondolkodtam azon is, hogy egy auchan akciós újságot keresek digitális verzióban, mert ezek mind csak kaják, te tudod mit akarsz enni közülük O_o
Ez lehet simán genetika is. Nekem genetika + az anyagcserém is gyors, egyszerűen képtelen vagyok meghízni. Régebben nagyon vékony voltam, aztán már annyira zavart, hogy eldöntöttem meghízok. :D Egyfolytában éjszaka is ettem, meg sokat edzettem és az izom aztán feljön. :) Sokat futok meg tornázok.. még most is vékonynak mondom magam de már sokkal izmosabb vagyok. :) Amúgy 173-174 és 66-67kg, szintén 17/L
Ha valami írj!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!