Hogy hízzak meg?
Figyelt kérdés
Nagyon rég óta próbálok hízni, mert vékonyabb vagyok az átlagnál és ez nagyon zavar. Nem tudtok valami kaját amitől meghízok?2015. máj. 28. 18:44
1/4 anonim válasza:
nekem ugyanez a bajom... csak én az átlagnál is jóval soványabb vagyok.mondhatjuk kórosan... már mindent kipróbáltam,volt olyan...sört vedeltem mindennap a legzsírosabb kajákkal,és semmi... szal. ez van a másik oldalról is miért nem tudnak lefogyni,éhezéssel....
Na jó,visszatérve inkább leszek ilyen,mint az a véglet! :)
2/4 anonim válasza:
Egyrészt érdemes kivizsgáltatni amgad, mert több anyagcserebetegség állhat mögötte.
De ettöl függetlenül, ha B-vitamint szedsz, akkor általában sikerül valamennyit hízni.
3/4 anonim válasza:
ne hízzatok, még az ennyire vékony lányok is nagyon szépek! :) esetleg kicsit erősítsetek súlyzós edzés vagy saját testsúlyos :)
4/4 anonim válasza:
Hát a sörben is van B vitamin...napi 4-5-6 üveg,az brutálisan sok kalória,szűk 1 éven átt annyi napi szinten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!