Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 15 éves vagyok,170cm és 50kg....

15 éves vagyok,170cm és 50kg. Hogyan hízzak?

Figyelt kérdés
A baj, hogy nagyon sovány vagyok és könnyű, kellene valami megoldás..:)

2015. máj. 21. 22:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Tényleg sovány lehetsz. Egyél változatosan, eleget. Kell minden.. fehérje, kalória, szénhidrát. Csokit sem kell megvetni de attól nem szabad az egészségtelen táplálkozás irányába haladni, az egészséges étrend fontos akkor is, ha hízni szeretnél.
2015. máj. 21. 22:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Milyen az étkezésed, miket szoktál enni?

Én azt javasolnám, hogy próbálj meg az eddigi étkezéseiden kívül gyümölcsöt enni. Nem kaja után, mert akkor nem jó emésztésnek. Éhgyomorra érdemes enni, leginkább egyszerre egy féle gyümölcsöt. A banán, alma nem túl drágák, és viszonylag magas az energiatartalmuk, főleg az előbbinek.

Esetleg ehetsz olajos magvakat is, azoknak is magas az energiatartalmuk, de kicsit költségesebb megoldás.

Emellett javasolnám, hogy sportolj, hogy inkább izmot szedj fel zsír mellett. Ehhez az sem árt, ha van rendes fehérjebeviteled, tehát eszel húst, esetleg tejtermékeket, vagy magas fehérjetartalmú zöldségeket, magokat. Ha kevés a fehérjebeviteled, vehetsz táplálékkiegészítőt is, de én inkább az étkezéssel vinném be, a természetes formában található tápanyagoknál jobb szerintem nincs.

2015. máj. 22. 09:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Általában reggire (7:00) egy kenyeret eszek, vajjal vagy lekvárral, a suliba viszek egy almát és egy szendvicset, majd ebédelek, leves és második (14:00). Otthon csak estefelé eszek újra, olyan 18-19 óra körül, szintén szendvicset, vagy levest illetve másodikat.
2015. máj. 22. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!