Hogy tudok lefogyni nyárig, ha nem mondok le a kajáról?
Figyelt kérdés
15/L vagyok, 158 cm 58kg. Leszeretnék fogyni vagy formásodni és fit lenni nyárig, de a kajáról nem tudok lemondani. A sulibüfében mindig elcsábulok, itthon meg van amikor olyan kaja van mint pl. spagetti v vmi desszert meg ilyenek. Szóval úgy szeretnék formásodni, hogy tornászom, de nem mondok le a kajákról. Lehetséges ez igy ? És ha igen akkor mennyit kéne tornásszak ? Köszönöm előre is ! Válaszoljatok minnél többen !!
2010. febr. 25. 14:59
1/7 anonim válasza:
Formásodni úgy fogsz, ha olyan gyakorlatokat csinálsz, ami nem aerob, amitől az izmok nőnek
2010. febr. 25. 15:05
2/7 anonim válasza:
szia igen sikerülhet!!!!
napi 1 óra ha képes vagy rá biztosan segíteni fog. Tulajdonképpen ha eddig nem mozogtál most bármit elkezdesz az meg fog látszani rajtad. Tehát ha futsz, biciklizel az is. Ha a pénz nem akadály én a spinninget javasolnám én a karácsonyi zabák után jártam egy darabig és nagyon hatásos de bérlettel is 500Ft egy edzés. Otthon is tornázhatsz vegyél egy polifómot és azon ügyeskedj. Attól függően hogy honnan szeretnél fogyni/formásodni azt a területet mozgasd a legjobban. Youtube-on van fenn egy csomó ilyen tornás video.
2010. febr. 25. 15:14
3/7 A kérdező kommentje:
15:14: sokat segitettél, kösssziii <3
1 órát naponta biztos birok csak biztos akarok lenni benne, hogy hatásos lesz, főleg hogy én tényleg sokat eszem ( nagy étvágy nah, ez van )
2010. febr. 25. 15:18
4/7 anonim válasza:
nem kell lemondand semmilyen kajarol, max nem eszek kenyeret, es mozogsz, en ugy fogytam 3 honap alatt 12 kilot, hogy mozogtam, es semmirol nem mondtam le, csak mindenbol joval joval kevesebbet ettem, ugyan egy ideig kicsit ereztem hogy nemeg a kaja, de aztan mar eleg volt, a lenyeg, hogy ne zabalj be, ha most megeszel egy nagy tanyer spagettit, vagy 3 sutit gyursz be, egyel fel tanyerrel, es csak 1 sutit. lasabban megy, viszont hosszabb tavon sokkal jobban meg tudod tartani a sulyod. nalam bevalt.
2010. febr. 25. 15:19
5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, nálam ez nem igy megy. 1 süti már inkább nem kell, lehet hogy hülyeségnek hangzik, de nálam ez igy megy. Azonkivül meg szerintem mozgással el lehet érni annyit, amennyit más elér diétával
2010. febr. 25. 15:28
6/7 anonim válasza:
utolso vagyok, mozgas es dieata, vagyis nem dieat, mert ehetsz amit akarsz, csak kisebb mennyiseget, en is sportoltam mellette eleg rendesen.
2010. febr. 25. 16:59
7/7 anonim válasza:
Igaz mert ha kevesebbet eszel és tornázol hozzá akkor az meg fog látszani, járj el futni vagy mondjuk thai boxra(nekem az vált be), én is szeretnék még fogyni de ezt csináltam és lement 8 kg két hónap alatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!