Ez allergia vagy csak nem bírja a pocakja?
Figyelt kérdés
van egy 19hónapos kis fiam.pici korától tápszeres volt.kb egy hónapja tápszer helyett bolti tejet kap.előtte kb 7hós korától kapta a tejtermékeket.a gond az ,hogy kiprobáltuk a 2,8%os tejet(azon még is csak jobban érezni a tej ízét) de hasmenése lett tőle..szúró szagú volt a széklete..az 1,5%os tejtől pedig semmi baja...ez allergia lenne vagy szimplán erős a pocakjának a 2,8%os?2015. máj. 21. 12:25
1/4 anonim válasza:
Szimplán csak nem bírja. Nem kell neki adni.
Én 2 éves koromig fostam a tejtől, nem is kaphattam. Azóta semmi bajom, szerencsére, mert imádom.
2/4 anonim válasza:
Ha a tejterméket, tejet bírja, akkor biztosan nem allergia.
3/4 anonim válasza:
Az is lehet, hogy éppen most kapta el a hasmenéses vírust, szerintem most pár napig ne adj neki tejet.
4/4 anonim válasza:
Hagyjátok a tejtermékeke, az szarvasmarhának van, nem ember gyereknek.
A homogenizált, feldolgozott tejeket pláne kerüljétek el.
A nemesített szarvasmarhák tejét is, ha már feltétlenül tejjel kockáztatnátok, akkor egyéb állatok tejét, lehetőleg normális körülmények között tartott állat, pl. legelő kecske tejét fogyassza.. de ezt sem kéne. Ipari hulladékon hizlalt, nemesített (nyugaton elterjedt) szarvasmarha tejet semmiképpen sem szabadna emberek, különösen nem gyerekek fogyasztására használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!