Laktóz-glutén érzékenyek, ti nektek milyen tüneteitek voltak amiből utána rájöttetek vagy az orvos megállapította hogy azok vagytok?
glutén.
15-20 éves koromig rohadt durva bőrtünetek(váladékos ,centis pattanások-dudorok;akne)fenék és hát tájékon, felszívódási zavar, bélgyulladás, krónikus fáradtság.
Gluténérzékenységet vizsgálták többféleképpen, azt mutatta, hogy nem vagyok rá érzékeny.
Ezért több év alatt rengeteg minden mást kipróbáltam, hogy mi múlasztja el a tüneteket, semmi nem segített.
Végül annak ellenére elhagytam a glutént, hogy az orvosok szerint nem vagyok rá érzékeny. Na ettől csodák csodájára elmúltak a tünetek, azóta 1 rohadt miligramm glutént tartalmazó ételt nem fogyasztok, tünetek több éve így nem jönnek vissza, egyértelmű ez volt a gond, érdekes módon vizsgálatok nem mutatták ezt, ilyen is van.
Laktóz: hasmenés. Orvosi vizsgálat: negatív (mert ócskák a vizsgálatok)
Tejfehérje: pattanások
Glutén: irritábilis bél szindróma (kellemetlen érzés, hasmenés stb.) ízületeim jobban fájnak sport mellett, ha glutént eszem. Vizsgálatra nem mentem el, mivel itt is béna a vizsgálat és nyomnák a falsnegatívot.
Szakirodalma van a tej- és gluténérzékenységnek, rengeteg orvosi tapasztalat van róla, köztudott, hogy nem lehet kimutatni, egyszerűen csak nem kellene glutént meg laktózt enni.. ÉS a szerencsétlen orvosok képzési anyagába még mindig az kerül bele, hogy gyógyszert kell eladni, nem pedig a megbetegítő kajákat elkerülni..
A nyugati orvoslás szopás, maga az orvostudomány elmélete azonban tartalmaz tényleg jó dolgokat, pl. amiket mi itt leírtunk, az orvostudomány ismeri, csak az orvosokat nem tanítják meg rá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!