Lehetséges, hogy a gluténtól nem jó a gyomrom?
Többször észrevettem már, hogy ha lefekvés előtt tésztás ételt eszek, akkor reggelre furcsán kellemetlen érzés van a gyomromban, nem mondanám kifejezett fájdalomnak, nem is hányinger, de olyan "nehéznek" érzem, és a számban is kellemetlen ízt hagy.
Ma reggel nagyon korán reggeliztem egy szendvicset, és kb. másfél órával később ugyanezt éreztem.
Nem lehet. Este lehet, hogy későn vagy sokat eszel , megterheli a gyomrod. Az sem mindegy, hogy mi van a szendvicsen.
Inkább csak beképzeled magadnak a rosszul létet.
Sajtos, uborkás.
De a tésztaételek másfélék szoktak lenni, ezért is gondolom, hogy nem a "feltét" a ludas.
Ja, 30g szénhidráthoz én is meg tudok enni 2000 kalóriát, de igazából jóval többet is... :D
Ami a kérdést illeti: lehetséges, persze. Sokan nem bírják a glutént, különböző mértékben (egyesek szerint mindenki érzékeny rá, max. nem veszi észre). Nekem sem esik annyira jól, mint a nem glutén, bár ez a keményítőre is igaz. Nem leszek rosszul, de jobban érzem magam szénhidrátszegényen.
Kipróbálhatod egy időre, milyen glutén nélkül. Szerintem nagyon könnyű így étkezni, annak idején a párommal hirtelen hagytuk el, a cukorral és a tejtermékek zömével együtt (nálam a keményítő is minimalizálódott). Egy rövid ideig szerintem Te is kibírnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!