Tönkretettem a gyomrom a házipálinkával, hogyan hozhatom helyre?
Nem nagyon iszom alkoholt, főleg erőset, de két hete egy szülinapi buliban voltam, ahol jó kis méregerős házipálinkával kínáltak, megittam vagy 3 felest, ráadásul töltött káposzta volt a menű, amiből meg a pálinka hatására túl sokat ettem.
Azóta nem térek magamhoz, bármit eszem, puffadok, ha meg nem eszek és üres a hasam, fáj a gyomrom, mi ez?
Soha semmi bajom nem volt az emésztésemmel. Mit ehetek, ihatok ilyen állapotban? Menjek orvoshoz, vagy ez majd magától helyreáll? Olyan mint egy hosszúra nyúlt gyomorrontás...
Csak egy tipp:koplalj 1-2 napig.
meg nézz utána a neten a hasnyálmirigy gyulladás tüneteinek.
Köszi, megfogadtam a tanácsot, teljes koplalás két napig, csak vizet meg üres teát ittam. A gyomorfájdalom rögtön megszűnt. Holnaptól majd megpróbálok keveset már eszegetni, keksz és natúr joghurt.
Egyébként megtudtam, hogy a házi pálinka amivel kínáltak, akkor lett főzve, állítólag olyankor még nem ajánlott inni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!