Ha minden nap rendszeres sportolás mellett csak ebédet és egy enyhe vacsorát eszem, akkor fogyok?
Nekem is vastag a combom. 72kg-ról fogytam eddig 66,5kg-ra, tudod mennyivel lett vékonyabb a combom? Semennyivel. :D Egyébként 168cm vagyok.
Ilyen arányokkal az a vastagság szexi, hidd el (nem kevés hímnemű ismerősöm említette).
Nem fognyi kéne, csak folytatni a sportot, attól formásodni fognak a lábaid, és elégedett lehetsz magaddal. Emellett úgyis jót tesz a mozgás.
Az étkezések számának köze sincs a kalóriadeficithez.
A kalóriadeficit a tested által felhasznált és a bevitt kalóriamennyiség különbsége, amin még tovább árnyalnak hormonális folyamatok.. és tényezők.
Ha nem fogysz, akkor jelenleg annyit eszel és úgy működik a szervezeted, hogy a bevitt tápanyagokból eleget tud raktározni, összességében nem kell a saját tartalékaidból többet bontani mint amit visszaépítesz.
2 alap út: vagy csökkentesz a kalóriabeviteleden (hááát..)
Vagy megnézed hogyan lehetne alacsonyabb az inzulinszinted, esetleg miért nem nyúl a saját zsírodhoz a tested nagyobb mértékben. Jól működik-e a pajzsmirigyed, nem takarékos-e túlzottan a tested.
Ha ilyesmi gond miatt nem megy a fogyás, akkor a probléma gyökerét szokás kezelni, például gyulladáscsökkentő, tiszta étrenddel, hormonhiány esetén gyógyszerrel (ez már tüneti kezelés)
Azért vagyunk egypáran, akinek kevesebb evéssel könnyebben megy :) Nekem csak kevés számú (speciális összetételű) evéssel megy, mert nem lakom jól pici étellel s nem mozgok rengeteget. De sokfélék vagyunk.
Ha így nem megy, nyilván változtatni kell valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!