Ettem/eszem a bőrkeményedésemet (is), de most azt hallottam hogy mérgező! Igaz ez?
Pffff.....mennyi bőrkeményedésnek kellett lennie a nőn, hogy kipurcant egy egész család .
Komoly bajod már van így is, mert nem normális dolog a saját tested semmi tartozékát enni.
Voltál orvosnál?
Még életemben nem hallottam, hogy valaki a bőrkeményedéseit eszi le magáról! :( Meg még mit??
A bőrkeményedés nem mérgező, de ha kanálszámra eszed, akkor megfulladhatsz tőle. Talán jobb lenne leszoknod róla, és rágjál helyette rágót, de ne nyeld le, hanem köpd ki, ha már nem kell. Vagy rágj mogyorót, mandulát, dióbelet, azt le is nyelheted és egészséges is.
A kényszerbetegséged kezelésére keress egy jó pszichológust.
Nem mérgező, sima megvastagodott bőr...
Amúgy érdekelne hol olvastál ilyen sületlenséget, esetleg linkelhetnél egy cikket.
Sokan (valamiért...) elfelejtik, hogy a bőr jó táplálék. Kollagénben, elasztinban gazdag. A vágóállatok bőrét direkt elfogyasztjuk, kifőzzük, a kapott levest/kocsonyát megesszük.
Tehát a veszélyességéről ennyit. Ha fogyasztás előtt a bőrt ciánnal kezelik, akkor nem a bőr lesz mérgező, hanem a rajta lévő méreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!