Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szeretnék leadni pár kilót de...

Szeretnék leadni pár kilót de sok különböző diétát hallottam! Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok és a serdüléssel felszedtem pár kilót. Az osztálytársak szerint még vékony vagyok de nem vagyok magammal elégedett. (156 cm 54 kg)

Az 1. amit halottam: Az egyoldalú táplálkozás

2. A testmozgás

3. pedig a tojás diéta!

Nem csináltam még ilyet azért kérek segítséget!

2014. szept. 9. 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Egyoldalúan ne táplálkozz, a tojásdiéta a tojás megutáltatására való. A testmozgás jó, csak találd meg, hogy mit tudsz rendszerszerűen csinálni.

Fontos, hogy változatosan egyél, napi rendszerességgel legyen benne zöldség-gyümölcs, de ne csak azon élj.

2014. szept. 9. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:

1. Az egyoldalú táplálkozás baromi egészségtelen.

2. Jó ötlet.

3. Baromság. Ráadásul ha állandóan tojást eszel, olyan büdöseket fogsz eregetni, hogy nem tudnak majd megmaradni a közeledbe.

Szerintem nincs szükséges fogyókúrára, kezd el sportolni, az pont elég.

2014. szept. 9. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:

NINCSENEK különböző hatasú diéták!

Akkor fogysz ha kevesebbet energiat viszel be mint amennyit elhasznalsz.

Az ilyen banan,tojasdietak meg hasonloak csak női magazinok hülyeségei és ha le is fogyaszt elveszíted az izmaidat és nem kapod meg a tapanyagokat mert egyoldalú.

Tovabbra is egyel valtozatosan de sovany húst,tojast,zöldseget,túrót..ne egyel cukros,lisztes dolgokat,csokit,sütit.

Es sportolj.

2014. szept. 9. 22:56
 4/5 anonim válasza:
A nyáron én is felszedtem egy kis fölösleget.. Kétnaponta futok 5 km-t és étkezésekhez többet iszok, mint korábban (így annyival kevesebbet eszek). Ezzel a stratégiával édességek és sok ülés mellett is kb heti 1 kilót adok le, anélkül, hogy komolyabban megbolygattam volna az étrendem. A sport kulcsfontosságú!
2014. szept. 10. 00:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Van, aki 1-2 apró változtatással lefogy, másnak nehezebb, s nem mindenki bírja ugyanazt s nem is ugyanaz hatásos a különböző embereknek...

De ne koplalj s ne egyél egyoldalúan.

A testmozgás természetesen jó, de önmagában attól nem fogy az ember.

A tojásdiéta koplalás, a legtöbb napjában még tojás is alig van... Tojást enni jó, sokféle tápanyag van benne, de azért más is kell, főleg, hogy a kalóriabevitelt nem elégíti ki pár tojás, fogyókúrában sem.

Az életmódváltás a legjobb, bizonyára akadnak rosszabb pontok a táplálkozásodban, amit megváltoztathatsz. Valamivel ehetsz kevesebbet, de figyelve arra, hogy meglegyen minden szükséges tápanyag és semmiképpen ne legyen óriási a kalóriadeficit, az megterheli a tested és az izmokat is veszélyezteti. A szénhidrátcsökkentés is egy jó irány, különös tekintettel a gyorsan felszívódó szénhidrátokra (pl. cukor, fehér kenyér, gyümölcs). Bár a gyümölcsről senkit nem beszélnék le. Én keveset eszem, biztos, ami biztos (nehezen fogyok s a gyümölcstől csak éhes leszek), de nekem a kevés a megfelelő mennyiség.

Milyen diéta az, hogy egyoldalú táplálkozás? :D Sokféléről hallottam, de erről nem.

2014. szept. 10. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!