Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit csináljak? 14/l

Mit csináljak? 14/l

Figyelt kérdés
168 cm vagyok, és 58 kg. Elkezdtem fogyokurazni, mert olyan 54-55 kilo szeretnek lenni. Mivel nagyon gyorsan le szeretnek fogyni, napi 600-700 kcal-t eszek. (se kedvem, se idom sportolni). Nagyon rosszul erzem magam, amikor mar 700 kaloria korul lesz a napi kajam. Mit csinalhatnek, hogy minel gyorsabban lefogyjak?

2015. máj. 8. 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj pszihológushoz!
2015. máj. 8. 20:16
 2/5 anonim ***** válasza:

14 évesen csak 600-700 kcal? Ne!

Azonnal kezdj el normálisan táplálkozni!

14 évesen még rengeteget fog fejlődni a tested, és ha megtagadod magadtól a szükséges energiát nem tud fejlődni.

Ha le akarsz adni pár kilót kezdj el rendszeresen mozogni, és egészséges táplálkozást folytatni!

Egyél olyan 1800-2000 kcal körül.

Viszont ha tényleg rosszul érzed magad, ha 700 kcal körül eszel, az nem jó. ajánlott ilyen esetben beszélni egy szakemberrel.

Ne siettesd a fogyást, még bőven van rá időd.

2015. máj. 8. 20:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyél többet!

Lassan de biztosan így is lefogysz.

2015. máj. 8. 20:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Lélegezz lassan és mélyeket. Rágd meg rendesen a kaját, hogy minél több nyállal keveredjen. Nem az számít, hogy mit eszel hanem, hogy hogyan eszed! Az oxigénre szükség van a szervezetben, és ha valahonnan hiányzik, felborul a rendszer.
2015. máj. 8. 22:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezekután a válaszok után már nemtudom ér e egyáltalán valamit is ha válaszolok de... Azért remélem csak csak. 58 kilósan és 168 centisen nem lehetsz túl kövér. Gondolom mivel jön a nyár ezért úgy kalkuláltad ha ledobsz 3-4 kilót laposabb lesz a hasad és jól nézel ki. Na, hát ez teljesen rendben van, de ez hogy se időd se kedved sportolni azt jelenti hogy se időd se kedved jól kinézni. Nekem elhiheted, hogy sport nélkül nem lesz szép a tested. Én azt javaslom hagyd a francba vagy vegyél erőt magadon és kocogj naponta legalább fél órát de inkább 45-60 percet. Ha ezt megcsinálod és olyan ételeket eszel amit kell akkor lesz eredmény nekem elhiheted. És hogy mit kell enni? Ezt hogy hány kalória hagyd a francba, tök mindegy! Az a lényeg, hogy fehérjéből, szénhidrátból, zsírból, milyen arányban eszed meg az X kalóriamennyiséget. Ha vajas zsemléből akkor leginkább szénhidrátot (ráadásul borzalmas fajtát) és zsírt ettél ami nem jó. Ha eszel valamit az leginkább soványhús legyen (csirkemell, pulykamell, marha/borjúhús) és zöldségek. Gyümölcsöt se egyél mert tele van gyümölcscukorral. Tudom, hogy ez hülyén hangzik mert jajj a gyümölcs milyen egészséges, hogy lehet ilyet mondani, hogy ne egyél gyümölcsöt. De tényleg tele van gyümölcs cukorral, nézz utána. Ha ennyi szénhidrátot (gyümölcs cukrot) eszel nem jön olyan jól az eredmény. Sok sikert!
2015. máj. 9. 00:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!