Szerintetek nem baj h ennyi idősen vegetáriánus vagyok?
Figyelt kérdés
Pár hónap múlva leszek 15 és kb. 1 éve nem eszek húst de tojást és tejet iszom.Már mindenki próbál lebeszélni és azóta h nem eszem húst elég sokszor szédülök és ilyenkor olyan mintha nem látnék és hallanék,olyan fura.Szerintetek abba hadjam?2010. febr. 22. 20:27
11/14 anonim válasza:
Ha vegetáriánus vagy, az nagyon tudatos étkezést von maga után. Mivel nem eszel húst, az abban lévő tápanyagot máshonnan kell megszerezned. Erre mindig oda kell figyelned. Én személy szerint nem tudom, hogy ez az életmód árt-e vagy használ, de lehet, hogy meg kéne érdeklődnöd egy orvosnál, akiben megbízol, hogy neki mi erről a véleménye..nem-e túl korai, és hogy lesz-e valami bajod később. Amúgy ezeket a tüneteket olvasva nekem is egyből a vérszegénység ugrik be..szerintem egy vérvétel sem ártana...
jó egészséget!
12/14 anonim válasza:
Ha kellőképp változatos az étrended akkor megfelelő lehet ez az étkezés is számodra. Mindenképp tájékozódj, érdeklődj, hogy csinálják a rutinosok, bővebb infó itt:
>>>>KEZDŐ VEGI
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Am szoktam inni soya tejet is és van vega szakács könyvünk is de majd elmegyek orvoshoz.6.válaszoló,nem azért csinálom mert vki azt mondta h menő hanem mert nem bírok ránézni a húsra és nagyon szeretem az állatokat.
2010. febr. 23. 14:33
14/14 anonim válasza:
Én 19 vagyok és hat éve vegetariánus, de igazából sose kívántam. Nem fogsz meghalni, ez a legnagyobb hülyeség, a vegák tovább élnek mint a többiek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!