Szerintetek nem baj h ennyi idősen vegetáriánus vagyok?
Figyelt kérdés
Pár hónap múlva leszek 15 és kb. 1 éve nem eszek húst de tojást és tejet iszom.Már mindenki próbál lebeszélni és azóta h nem eszem húst elég sokszor szédülök és ilyenkor olyan mintha nem látnék és hallanék,olyan fura.Szerintetek abba hadjam?
Fejlődő korban vagy. Egyél rendesen. Meglátod, hogy ezután is jönnek-e még a rosszullétek.
2010. febr. 22. 20:33
2/14 anonim válasza:
Hát ennyi értelme van hogy csak zöldséget ettél eddig, zabáljad befele a brassóit meg a többit különben már 25évesen a múlté leszel
2010. febr. 22. 20:36
3/14 anonim válasza:
akármennyi idős vagy, baj ha vegetáriánus vagy
az ember nem növényevőnek van összerakva
2010. febr. 22. 20:39
4/14 anonim válasza:
Az a baj, hogy hülyén csinálod. A vegetarianizmus messze tudatosabb étkezést kíván annál, hogy "nem eszek húst, de tejet meg tojást igen". A net tele van leírásokkal, információval, vagy csináld rendesen, vagy hagyd a fenébe az egészet.
2010. febr. 22. 20:41
5/14 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak köszi.
Hát sztem a vegetáriánusok egészségesebbek szal 25 évesen nem fog egy vegetáriánus meghalni de hogy az én koromban egészségtelen azt nem tudom mert nem akarom h pár év múlva ne legyenek fogaim meg ilyenek,tehát lehet később ilyen problémám?
2010. febr. 22. 20:43
6/14 anonim válasza:
ha csak azért csinálod mert vkik szerint ez "menő", akkor sztem most hagyd abba, de ha azért mert télleg nem szereted, akkor nézz utána h mivel kéne helyettesíteni.
2010. febr. 22. 20:45
7/14 anonim válasza:
Szerintem egy olyan 25 éves korodig egyél rendszeresen majd szép lassan álj át vega étrendre.
Tudom h,ogy rohadt büdös a hús és azért vega a vega nem azért mert tudja ,hogy hús.
2010. febr. 22. 20:47
8/14 anonim válasza:
Tipikus vegetáriánus betegség a vérszegénység, mert
1. A zöldségekben olyan anyagok vannak, melyek gátolják a vas felszívódását és mindezek mellett kevés vas van bennük.
2. B12 is főleg állati eredetű.
A vérszegénység a tüneteidet is megmagyarázza, pláne ha lány vagy, mert a lányoknak extra vasra van szükségük a menzesz miatt...
2010. febr. 22. 20:56
9/14 anonim válasza:
A vegetarianizmus lassú öngyilkosság...
2010. febr. 22. 21:03
10/14 anonim válasza:
Szerinted így néznének ki a testépítők ha csak szerencsétlen zöldségeket zabálnának?:D hát nagyon nem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!