Melyik egészségtelenebb egy táplálékkiegészítőben? A maltodextrin vagy a glükózszirup?
Figyelt kérdés
Annyit tudok, hogy mindkettőt keményítőből állítják elő, csak más eljárással.2015. máj. 3. 09:06
1/3 anonim válasza:
Hát bizony az élelmiszeripari hulladékokat is el kell adni valahogy.
2/3 anonim válasza:
A glükózszirup ha jól emlékszem glükóz-fruktóz szirup (hiszen a glükóz az kristályos anyag, csak oldatban válik 'sziruppá').
Ha a glükózszirup az glükóz-fruktóz, akkor az rosszabb mint a sima maltó.
3/3 anonim válasza:
Félreérthetően fogalmaztam. A glükóz fruktóz szirup az tömény cukor, mint a méz, és folyékony. A tiszta glükóz csak feloldva folyékony.
A tiszta glükóz bizonyos szempontból jobb (ha már cukrokról van szó) mint a nagy fruktóztartalmú cukorkeverék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!