Találok az interneten olyan oldalt, ahol hiteles információkat olvashatok a maltodextrinről? Vagy esetleg valaki itt fel tudna világosítani róla?
Van egy műsor ami a cukrokról és az édesítőkről szólt,az a címe Ételevolúció-A cukor vonzásában.Abban nagyjából azt hozták ki,hogy akárhogy csűrik csavarják,génmódosítják,a cukrot egyenlőre nem tudja úgy helyettesíteni a tudomány,hogy az egészséges legyen és gyakorlatilag nincsen különbség élettanilag,képletileg is csak minimális közöttük.
Testépítő szempontból az egészséges vonal az,hogy dupla adag fehérjét iszol a fehérje plusz cukor edzés utáni shake helyett,így a fehérje fog visszatölteni nem a cukor.Legalábbis akit érdekel a hosszabb távú egészsége az nem iszik cukrot,edzés után sem.Vagy ha igen és van annyira igényes,akkor az egész előtt csináltat egy inzulin rezisztencia vizsgálatot magán,hogy egyáltalán alkalmas e a teste erre a fajta terhelésre és fél évente ismétli a vizsgálatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!