Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez nagyon vészes?

Ez nagyon vészes?

Figyelt kérdés

17 eves lany vagyok, 19es bmivel. hollandiaban nyaralok, nem annyira tudom az etkezesi tervemet tartani, es most egy kicsit panikolok hogy tul sok vbolt:

reggeli: puffancs 1 sonkaval 1 szelet sajttal

Tizorai: 1 karmellas waffle(holland keksz)

eved: fott krumpli masfel fasirttal, brokkoli szosszal

vacsora. 2,5 wafflee

2015. ápr. 26. 23:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha bírod a sok szénhidrátot, én nem aggódnék. Nyaralsz és azért nem eszel sokat, csak az összetétel olyan, amilyen (amúgy lövésem sincs, mennyi kalória ott egy waffle). Nem itt kezdődik a vészesen sok... Persze nem tudok Rólad semmit, de ha nem nyaralsz nagyon-nagyon hosszan, s nem eszel továbbra is édességeket, ha hazajössz, s ahogy már írtam, bírod ezt az étrendet, amíg nyaralsz, mi lenne a gond? Gondolom, a waffle az, amit enni akarsz, mert ha nagyon nem, akkor valószínűleg megtalálnád a módját, hogy mást egyél...
2015. ápr. 26. 23:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem pici vagy és nagyon picit eszel, és nekem van egy elképzelésem arról, hogy ez alapvetően senkinek sem jó (legalábbis neked meg nekünk ez nem jó).

Ugyanakkor én lehet hogy tévedek, és a lisztes kaják, kevés zöldség nem olyan rossz étkezési szokások.

A BMI kérdés is érdekes. Én pl. 24 éves férfi vagyok, közel 190 cm magas és már a régi 75 kilómat sem hozom, pedig az sem volt sok. 72-73 kilós vagyok, a mai trend szerint kb. eltűnök a testépítők és az elhízott férfiak között :D

Nem tudom ez mekkora bmi-nek számít egyébként. Magamról tudom, hogy izomzatilag nincsen velem gond (miért lenne) erőszintem megvan, mozogni tudok, küzdősportolok, csak nem vagyok kórosan sovány.

Ezt neked saját magaddal kapcsolatban lehetne végiggondolnod. Bár ma már azt sem gondolom, hogy túl nagy hangsúlyt kellene fektetni az egész testi dologra (izomzat, testzsír). Gyulladások ne legyenek az emberben, allergiák, komoly krónikus betegségek.. szerintem ennyi a legfontosabb. Hogy közben valaki vékony, izmos vagy duci, annyira külsőségek hogy szinte semmit sem számítanak. De mindenki eldönti magának mennyit számít, ahogyan az étkezést is megválasztja mindenki magának :) (fejlett országokban, ha az anyagiak engedik..)

2015. ápr. 27. 08:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Hollandiában tényleg van ilyen marijuánás süti? :D

Ha lenne gluténmentesben, én tuti kipróbálnám, azt hallom elég jó gyógynövény, főleg ha nem elszívják (égés miatt változik a hatása)

2015. ápr. 27. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!