Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Milyen nem vészes, de valós...

Milyen nem vészes, de valós egészségügyi problémával lehet kórházba kerülni?

Figyelt kérdés
Nem rég volt belső fül műtétem , nem élveztem a kórházban töltött időt ,de a barátnőm (mindketten 14 évesek vagyunk) természetesen csak azt látta meg ,hogy milyen jót nyaraltam a Szent János kórházban és elhatározta hogy ő is kipróbálja. Próbáltam lebeszélni ,de hajthatatlan nem adom még fel egy darabig viszont ha nem megy legalább egy olyan ötletet tudjak erre neki mondani amiből nem lehet nagy baja és hamar hazaengednék
2015. márc. 20. 20:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Jesszusom, a baratnod nem komplett, mar megbocsass! Ne adj neki tipeket, mert meg komolyan megbetegiti magat. Inkabb probald meg meg inkabb ecsetelni azt, hogy milyen volt betegen korhazban lenni.
2015. márc. 20. 20:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát ezzel a gondolatmenettel legjobb eséllyel a pszichiátriára lehet bejutni.

Belgyógyászati osztályokra nem nagyon vesznek fel csak úgy, traumatológiára egy napra tartanak bent agyrázkódás gyanújával, ez az egyet nem tudják ellenőrizni, ha azt mondja, hogy nagyot esett, hányt, fáj a feje, szédül, akkor nem fogják elengedni és ellenőrizni se tudják a panaszait. Mondjuk valahol emiatt CT-t végeznek, és hát egy kamu agyrázkódás miatt elvégeztetni egy méregdrága vizsgálatot plusz sugárterhelésnek kitenni magát..

2015. márc. 30. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!