Melyek azok a fő dolgok amiket hagyjak ki az étrendemből ha szeretnék fogyni?
Minden, ami cukor, búza, tej, finomított olaj/zsír, vagy műkaja.
Hús, zöldség, gyümölcs, tojás, hal, magvak stb. menjenek, ezeket ne add lejjebb.
figyu, én tartottam gluténmentes időszakot, de az utóbbi időben nem volt időm meg türelmem pepecselni, és lecsúszott pár lisztes dolog. de tényleg nem sok, és nem régóta.
a fenekem elkezdett láthatóan nőni! (mindig az nálam a kritikus pont) tényleg nagyon kevéstől.
igen, én is úgy gondoltam, hogy a szénhidrát, csak nem jól fejeztem ki magam. tehát mivel kerültem a glutént, ezért nem ettem egyáltalán kenyeret, tésztát, stb.
rizst azt igen, de viszonylag módjával, meg néha krumplit, de amúgy nem sok gabonát, nagy ritkán hajdinát, ilyesmit. és most kb. 2, max 3 hete kezdtem el jobban enni kenyérfélét, de nem minden nap, csak hát volt rá példa, és hát rögtön meglátszik, nem gondoltam volna. amúgy sportolok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!