Az lehet, hogy azért ájultam el (majdnem) mert keveset ettem?
Figyelt kérdés
Ma csak egy joghurtot, meg 3 kisebb muffint ettem, aztán a metrón annyira beszédültem és majdnem elájultam, hogy le kellett szállnom. vettem innivalót, ittam pár kortyot de még mindig nem vagyok valami jól, max picit jobban. lehetett ez amiatt?2015. ápr. 21. 14:55
11/14 A kérdező kommentje:
szerintem meg minél vékonyabb valaki, annál nehezebben bírja az éhezést, hisz a testének nincs mit feldolgoznia hiány esetén.. de mindegy is, azért köszi (mindenkinek) :)
2015. ápr. 24. 13:04
12/14 anonim válasza:
Ez nem egészen így van, mivel minél kisebb vagy, annál kisebb a tested kalóriaigénye. Zsír viszont mindig van rajtad, akkor is, ha sovány vagy. A zsírból rengeteg kalóriát meríthet a tested. Gondolj csak bele, egy kg. zsír 9000 kcal, ami egy kis embernek majdnem egy hétre elég.
14/14 anonim válasza:
Hosszútávon jobban bírja a több fölösleggel rendelkező (zsír, extra izom), de rövidtávon egy kicsi testnek is bírnia kell, hisz, ahogy írták, zsírtartaléka annak is van, no meg izmai is, egy egészséges, karcsú test még tud vázizmot bontani különösebb gond nélkül. Napokról van szó, az nagyon rövid idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!