Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit csináljak, ha folyton...

Mit csináljak, ha folyton csak ennék és ennék?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretek enni,ha unatkozom eszem,ha ideges vagyok eszem,ha boldog vagyok eszem,tv-zés közben is eszem,szóval mindig:)De szerencsére nem látszik meg "annyira" az alakomon.Most viszont elhatároztam,hogy fogyózni fogok,mert lekéne adni pár kilót.Egész héten alig ettem,inkább csak reggeli+délután kaja,a vacsikat teljesen elhagytam.Most meg annyira rám jött az ehetnék,ebédre ettem paprikáskrumplit,az előbb egy szendvicset,most meg leöltem filmezni,de megint ennék.Szerintetek egyek vagy ne egyek?:)Nagyon sokat ártok,ha most hétvégén kicsit többet eszem a kelleténél?
2010. febr. 20. 16:11
 1/4 anonim válasza:
Próbáld visszafogni magad, mert ha ismét elkezdesz enni, nem fogsz tudni leállni és megint minden a régi lesz.
2010. febr. 20. 16:24
 2/4 anonim válasza:
Próbáld visszafogni magad, mert ha ismét elkezdesz enni, elengeded magad nem fogsz tudni leállni és megint minden a régi lesz.
2010. febr. 20. 16:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát, a napi kétszeri étkezés az nem megoldás. Nincs hozzászokva a szervezeted, és csak rosszabb lehet tőle. Én azt javaslom, ha van rá lehetőséged, akkor szokjál rá a napi háromszori étkezésre (reggeli, ebéd, vacsora), vagy próbálkozhatsz a napi ötszöri étkezéssel is (az előzők, plusz tízórai és uzsonna). Én a sportot javaslom, akinek nem olyan az alkata, annak az az egyetlen módszer, ami igazán hatásos tud lenni.
2010. febr. 20. 16:27
 4/4 anonim ***** válasza:
nassolj gyümölcsöt és zöldséget!járj sportolni, foglald el magad, és próbálj meg nem az evésre gondolni,mert az kizárt, hogy egy tál paprikáskrumpli és egy szendvics után éhes lennél!
2010. febr. 21. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!