Ha valamilyen ételt nem szeretek, de folyton azt ennék, megszeretném?
Figyelt kérdés
Valahogy kiskoromba utáltam a halat, a szagától rosszul voltam. Mostmár, megtudom enni, de nem ízlik. És ahogy rágom valahogy eszembe jut, hogy ez a hal íze, amit nem szerettem. Meg lenyelem, de hányingerem lesz. Azt mondták, akkor nem az ízével van a gond, hanem a gyomrom nem bírja. Igaz lehet ez? Valahogy hozzá tudom magam szoktatni, hogy ez finom, és szeretem?2010. ápr. 23. 17:59
1/3 anonim válasza:
Próbálkozz meg úgy vele, hogy kezdetben csak belefőzöd valami más ételbe amit szeretsz. Aztán szépen lassan ízlelgeted, kóstolgatod. Próbáld variálni különböző fűszerekkel szószokkal. Például én sem szerettem nagyon sokáig a zöldbabot, spenótot, de összefözve valamivel amit szeretek...nagyon finom.
2/3 anonim válasza:
Szerintem ne erőltesd a dolgot. Azt egyél, amit szeretsz. Én utálom a répát és a karalábét. Már attól rosszul vagyok, ha a számba beteszek egy darabot valamelyikből. Anyámék azt mondják, hogy kiskoromban szerettem a répát, és hogy csak azért nem eszem meg, mert egyszer ebédnél meghallottam, hogy valaki nem szereti. De ez hülyeség szerintem. Hiába főzzük össze mással, mindig megérzem, hogy benne van.
3/3 ciceribojso válasza:
Igaza van az utolsónak. Egyáltalán nem kell erőltetni. Valamiért megutáltad. Valszeg erőltették kiskorodba. Mint ahogy a spenótot sóskát szokták a mamák. Ha nem mondanak semmit hozzá anno, akkor a legtöbb ember megeszi. De akkora lózunggal teszik kötelezővé, hogy a gyerek kapásból megutálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!