Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha valamilyen ételt nem...

Ha valamilyen ételt nem szeretek, de folyton azt ennék, megszeretném?

Figyelt kérdés
Valahogy kiskoromba utáltam a halat, a szagától rosszul voltam. Mostmár, megtudom enni, de nem ízlik. És ahogy rágom valahogy eszembe jut, hogy ez a hal íze, amit nem szerettem. Meg lenyelem, de hányingerem lesz. Azt mondták, akkor nem az ízével van a gond, hanem a gyomrom nem bírja. Igaz lehet ez? Valahogy hozzá tudom magam szoktatni, hogy ez finom, és szeretem?
2010. ápr. 23. 17:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Próbálkozz meg úgy vele, hogy kezdetben csak belefőzöd valami más ételbe amit szeretsz. Aztán szépen lassan ízlelgeted, kóstolgatod. Próbáld variálni különböző fűszerekkel szószokkal. Például én sem szerettem nagyon sokáig a zöldbabot, spenótot, de összefözve valamivel amit szeretek...nagyon finom.
2010. ápr. 23. 18:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ne erőltesd a dolgot. Azt egyél, amit szeretsz. Én utálom a répát és a karalábét. Már attól rosszul vagyok, ha a számba beteszek egy darabot valamelyikből. Anyámék azt mondják, hogy kiskoromban szerettem a répát, és hogy csak azért nem eszem meg, mert egyszer ebédnél meghallottam, hogy valaki nem szereti. De ez hülyeség szerintem. Hiába főzzük össze mással, mindig megérzem, hogy benne van.
2010. ápr. 24. 00:48
 3/3 ciceribojso ***** válasza:
Igaza van az utolsónak. Egyáltalán nem kell erőltetni. Valamiért megutáltad. Valszeg erőltették kiskorodba. Mint ahogy a spenótot sóskát szokták a mamák. Ha nem mondanak semmit hozzá anno, akkor a legtöbb ember megeszi. De akkora lózunggal teszik kötelezővé, hogy a gyerek kapásból megutálja.
2011. júl. 25. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!