Szerintetek ez mar anorexia?
Utana olvastam a dolognak es a tuneteinek es felek hogy anorexias vagyok.minden nap eszek normalisan de miutan ettem buntudatom van es ugy erzem hogy ki kell hanynom az egeszet mert rosszul vagyok( de eddig meg sosem hanytattam meg magam.). De van amikor meg egyszeruen annyit eszek mint vanamikor 1 nap alatt osszesen.. A korulottem levok mondjak h nagyon vekony vagyok de en ugy ertem es latom h fogyn kell foleg nyar elott mert kover vagyok... A bmi-m 19 szoval igy a normal es a sovany kozott van. Es a hangulatom egyik pillanatrol a masikra megvaltozik, egyszer jo kedvem van a masikban meg befordulok es bogni tudnek igy egy percen bellul... De nem erzem magam gyengebbnek a szokasosnal .. Ugyan ugy sportolok rendesen es nem faradok el gyorsabban sem...
Szerintetek ez anorexia mar vagy az van kialakuloban? Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!