Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek ez mar anorexia?

Szerintetek ez mar anorexia?

Figyelt kérdés

Utana olvastam a dolognak es a tuneteinek es felek hogy anorexias vagyok.minden nap eszek normalisan de miutan ettem buntudatom van es ugy erzem hogy ki kell hanynom az egeszet mert rosszul vagyok( de eddig meg sosem hanytattam meg magam.). De van amikor meg egyszeruen annyit eszek mint vanamikor 1 nap alatt osszesen.. A korulottem levok mondjak h nagyon vekony vagyok de en ugy ertem es latom h fogyn kell foleg nyar elott mert kover vagyok... A bmi-m 19 szoval igy a normal es a sovany kozott van. Es a hangulatom egyik pillanatrol a masikra megvaltozik, egyszer jo kedvem van a masikban meg befordulok es bogni tudnek igy egy percen bellul... De nem erzem magam gyengebbnek a szokasosnal .. Ugyan ugy sportolok rendesen es nem faradok el gyorsabban sem...

Szerintetek ez anorexia mar vagy az van kialakuloban? Mit tegyek?

2015. ápr. 13. 15:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed hogy hánytatnod is kell magad akkor bulimia is lehet..:/
2015. ápr. 13. 15:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha lany vagy, es megvan meg a menzeszed akkor nem. Amugy ha normal es sovany kozott van a bmi-d, akkor nehezen lehetsz anorexias, de lehet, hogy mar kialakuloban van nalad.
2015. ápr. 13. 16:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen lany vagyok es a menzestem nagyon ingadozva jon meg ...
2015. ápr. 13. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!