Zabliszt, kókuszliszt, és rizsliszt. Mi a különbség köztük? Mik az előnyeik és hátrányaik?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 1. 17:19
1/1 anonim válasza:
Főleg a felszívódó szénhidráttartalomban és a fehérjetartalomban van különbség, na meg konyhatechnológiailag másképp viselkednek (oldódás, nedvességszívás).
A zabban és a rizsben sok felszívódó szénhidrát van, a kókuszban kevés.
A zab fehérjéit nem mindenki bírja, gyakran gluténnal szennyeződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!