Milyen az egészséges széklet?
jelenleg ott vagyok, hogy csak elvétve van szilárd székletem.
Már majdnem mindegy, hogy mennyi zöldséget és gyümölcsöt eszem(nem keveset) de ha kihagyom és több húst eszem akkor sem biztos, hogy nem lesz híg.
A kenyértől lehet.
Nem mondanám, hogy sokat eszek belőle.Ha egy nap eszek három kiflit az már szinte a teteje.
Nem tudom mitől lehet, hogy nem tudok szilárdat produkálni. Azt mondják a sok zöldség és gyümölcs egészséges. Iszok elég vizet is.
Akkor az a természetes ha híg ?
Akkor gond van !
Már azt sem tudom mit kellene ennem, hogy egészséges legyen.
Irány a házidoki aki beutalót ad egy szakdokihoz aki ?
Hogy fognak kivizsgálni? Rögtön tükröznek?
Na várjál. Híg, vagy lágyabb?
Mert nem mindegy. A híg az amikor folyós az állaga, na az nem oké. De ha egészségesen eszik valaki, elég vizet iszik, a széklet rendszerint lágyul, világosabb barna lesz.
De hígnak nem kéne lennie, ami nem áll össze mikor kinyomod. Gyakran is van, tehát hasmenés?
Amúgy nem tükröznek rögtön :D
Ne parázz nyugodj meg. Először kizárják a kórokozók jelenlétét (székletvizsgálat) ebben az emésztőenzimeket is megnézik.
Ezután megnézik van e valami intoleranciád (laktóz, glutén stb) és UH. Ha indokolt, meg ha valami gebasz van UH-n, lehet tükrözés. Én így tudom, lágy székletemmel engem intolerancia tesztre küldtek, de nekem nem híg volt és nem gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!