Miért nem tudom lenyelni a gyógyszereket?
Már kiskorom óta van egy olyan problémám, hogy félek a gyógyszerektől és nem merem lenyelni.Egyszerűen nem megy le.
Összeszoktam törni pórba és egy kis vizet öntök rá mert csak ugy tudom lenyelni. De egy-egy olyan keserű,hogy vissza jön minden aznapi vele. Probálok az orvosnál amit lehet szirupba kivenni de mostmár kezdem kinőni a szirup-ot is. Mikor hallom, hogy gyógyszert kell bevegyek mindig kiborulok,sirok,hisztizek. Mit tehetnék hogy soha többé ne keljen gyógyszert vegyek vagy hogy letudjam nyelni a gyógyszereket.
én is így vagyok...16 éves létemre és most nem tudom hogy fogom bevenni az esemény utáni tablettát...:/// általában összetöröm a gyógyszert,rá méz és hozzá forró tea,de ez nem jó,mert elvileg tönkreteszi a gyomrot,főleg amelyiknek bélben kéne oldódnia...de nem tudom bevenni,képtelen vagyok rá és a családban rajtam kívül még 4 embernek van ilyen problémája:( amikor be akarom venni,h "na jó,most menni fog" sose megy mert egyből parázok,h megakad a tokromon és megfulladok tőle,pedig a 8 éves húgom ott veszi be előttem a C-vitamint és az se megy...egy ideig a tic-tac-al gyakoroltam,de mára már az sem talál utat magának...múltkor valahol azt olvastam,h genetika is közrejátszik és nagy részt lelki okai vannak...pedig én teljesen kiegyensúlyozott vagyok,úgyhogy nem értem
sok sikert a további gyógyszerekhez
Keson irok tudom
Probald meg:
-teljesen ossze morzsolod egy kanalra es ugy beveszed
-rakd bele valamibe
Nalam az van h bese merek venni egy gyogyszertsem:( de te remelem h mar jol vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!