Aniangyal kérdése:
Sehogyan sem tudom lenyelni a legkisebb gyógyszereket sem miért van ez, és mit lehet ellene tenni?
Figyelt kérdés
Már kiskoromban sem tudtam lenyelni semmilyen gyógyszert akármilyen kicsike is volt. Egy időben aztán bármit lenyeltem most meg megint visszajött ez a dolog de nem tudom miért. Jelenleg egy icipici gyógyszert kell szednem, de sem vízzel sem étellel nem megy összetörni meg nem szabad, egyben kell lecsúsznia valahogy. Nagyon gáz, már tök ideg vagyok folyton csak sírok hogy lehetek ilyen szerencsétlen.2011. febr. 22. 09:16
1/3 anonim válasza:
Próbáld úgy, hogy hátrahajtod a fejed kicsit, és a vizet üvegből idd hozzá, akkor könnyebb. Ha egy időben mindent le tudtál nyelni, akkor most is menni fog.
2/3 anonim válasza:
Tedd egy kanál joghurtba, vagy tejfölbe, azt rágás nélkül is le tudod nyelni, semmivel sem lesz feltűnőbb, mint egy gyümölcsdarab.
3/3 A kérdező kommentje:
Sikerült, el sem hiszem! Bár más módszert próbáltam ki, amit máshol olvastam de köszönöm neked is! Csak a nyelvemre raktam de jó hátra, és ittam egy jó nagy korty vizet azt annyi!
2011. febr. 22. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!