Aki azt mondja, hogy naponta csak egy pohár bort iszik meg, az tényleg csak annyit iszik meg?
Honnan tudjam, hogy a te ismerőseiddel ez hogy van?
Én például tényleg csak 1 pohár minőségi vörösbort iszok esténként a kádban, vashiányos vérszegény voltam, sokat segített.
nagyon, nagyon sok ember hazudik az alkoholfogyasztásával kapcsolatban!!!
nem azokra gondolok, akik hetente minimum egyszer, de van, hogy többször társasággal isznak, esetleg szórakozóhelyre mennek - mert ők LEGALIZÁLVA piáznak.
van, aki otthon iszogat, és lazul az alkohollal, és hát mivel elítélik ezt, igen, ő csak 1 pohárral iszik.
én régebben azt csináltam, hogy vettem egy jóféle üveg vörösbort (persze közepes kategóriákat, nem vagyok milliomos - Vylan, Bock, Takler...) és megittam a felét, háromnegyedét estére, egyedül, zenét hallgatva, olvasgatva, aztán 2 nap múlva megint iszogattam kicsit. de nem voltam részeg, vagy nem remegtem a piáért, ha volt más dolgom, akkor ott állt a borocska a hűtőben. (amúgy volt más pia is, bacardi, sör, ilyenek, azokhoz hozzá se nyúltam, én a bort szeretem, nem kifejezetten az alkoholt)
aztán terhes lettem, utána szoptattam, így nem ittam, illetve már a gyerek 2 éves, még szopizik, de keveset, így én VALÓBAN 1 POHÁR BORT iszom meg alkalmanként. TEHÁT LÉTEZIK ez a kategória is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!