Baj az ha naponta 4 pohár (3DB:2Dl és 1 Db: 0,5L) tejet iszok meg?
Ha nincs tőle hasmenésed, haspuffadásod, kiütésed, stb, akkor valszeg te azok közé tartozol, akik képesek megemészteni a tejcukrot(laktóz) és nincs fehérje-allergiád sem. Vagyis bajnak nem baj, különösebb probléma nem lesz, illetve úgy tudom, nőhet a későbbi allergia kialakulásának esélye, de ennyi.
Viszont felesleges, mert a tej az újszülött emlősállat táplásására való, egy felnőtt macska sem tudja rendesen feldolgozni a tehéntejet, a legtöbb ember sem...
A tej szerintem felnőtt emberek, állatok számára nem valami egészséges, rengeteg növekedési hormon meg olyan anyagok vannak benne, amihez olyan enzimek szükségesek, amit az ember 3 éves kora felett már nem termel.
Ázsiában egyáltalán nem isznak tejet és bazi sokáig élnek.
Amellett iszonyatosan hizlal, szinte folyékony zsír, szóval lehet, hogy a kamaszkor vége után le kéne állni vele.
Nekem is a tej a kedvenc italom, minimun 1 literrel megiszok naponta :-)
Eddig még semmi bajom nem lett tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!