Szerintetek milyen a súlyom? Mennyit kéne ennem? Hogyan hízhatnék? Esetleg tudnátok mondani valamilyen mozgásformát amitől nem leszek "plöttyedt"? (Többi lent)
Sziasztok!:)
13 éves lány vagyok, 152 cm 36-37kg között ingázok néha 38-at is elérem. Szerintetek milyen a súlyom, mi lenne az ideális? BMI-t szoktam nézni de érdekel a ti véleményetek is.:)
Hogyan szoktassam rá magam az evésre? Egyszerűen nem megy...:( Már csak néha látom magam kövérnek de attól próbálok enni és evés közben eszembe sem jut hogy kövér lennék inkább hogy enni kéne... De egyszerűen nem megy, nem direkt csinálom de ha picit többet eszem öklendezni kezdek... Nagy veszekedések is vannak ebből de ha egyszer nem megy.:( A szervezetem kilöki magából... Az immunrendszerem is gyenge.
Aerobik jó lenne szerintetek nekem?:) Vagy előtte próbáljak hízni? Nem szeretnék ducibb lenni, szeretném megtartani az alakomat és egy kicsit izmosodni. vagy esetleg a bikram jóga?:)
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!:)
Én is voltam anorexiás, én 170cm körül voltam és 35kg, tényleg nagyon le tud gyengíteni, de nyugi, nem esel össze.
De többet kell enned, jóval többet. Pl suliba vihetsz tojásos szendvicset uborkával, paprikával, aztán 11 felé eszel egy almát vagy banánt, otthon vagy suliban ebéd, edzés előtt már 2 órával ne egyél, de utána fehérjében gazdag ételt, pl csinálhatsz egy kis hagymás rántottát, vagy kefires túró összekeverve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!