Hogyan küzdjem le a bulimiàt?
Van itt olyan akinek "falàsi rohamai " vannak?
Szivesen beszélgetnék vele.
Köszönöm a vàlaszokat...segitséget fogok kérni..
De ha valaki ilyen problémàval küzd azzal azért szivesen beszélgetnék...
Le lehet küzdeni a bulimiát, de az biztos, hogy külső segítség (pl. pszichológus) nélkül nem könnyű, önakaratból csak ha nagyon erősen elhatározod magadban, és tényleg nagyon nagyon szeretnéd, és mindent megteszel annak érdekében, hogy az állapotod javuljon,ez a legnehezebb tudom, ezért nem árt egy kis segítség, és ez
nem szégyen egyáltalán!!!!Én s hasonló
problémákkal küzdök, nagyon gyaoriak afalásrohamaim, aztán iszom az erősen hashajtó teákat, vagy épp hánytatom magam, járok pszichológushoz én is, nagyon sokat segít tényleg! Szedek enyhe nyugtatót is, mostanában már azért látszik, hogy intenzív a javulás, és én is akarom, ezért azon vagyok, hogy próbálok normálisan, kiegyensúlyozottan enni,ami nehéz, de azért egyre jobban megyeget,szépen lasan. ebből adódóan kevesebbet is hányok. Nekem másfél éve van evészavarom, és voltak olyan időszakaim is,amikor intenzíven koplaltam,azt én, és a családom is nagy lépésnek veszi, hogylegalább már éhenhalasztani magmnincs kedvem, és már fogyni isegyre kevésbé akarok! Aminek mindenki örl körülöttem. Hát, ez az én kis sztorim.:) Úgyhogy ki lehet ebből gyógyulni, csak egyik napról a másikra ne várj csodát, szépen lassan, lépéenként:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!