Mitől lehet gyorsan hízni?
tik mitől híztok/híztatok meg gyorsan.
Szedek szirupot amitől jó étvágyam van , de mit egyek ilyenkor? fő táplálékom a hús de nem szeretem ha sok zsír van rajta :S :D (gyümölcsöt , zöldséget eszek) ... nem tudom ... jöhet akar recept is ... kösz előre is , irjatok minél többen :P 17/L (jah tejtermékek közül csak párat eszek meg , nem vagyok értek oda :S)s
Az evéstől... :)
Na jó, nagyon vicces vagyok, tudom...
Komolyra fordítva: nem a kaja minőségén kell rontanod, hogy hízz, tehát tök evidens, hogy nem a zsírt kell két pofára zabálnod, azzal csak ártasz. Növelheted a napi étkezések számát, de egyiknél se zabálfd magad túl, nem arról szól a dolog. Emellett pedig a tápanyagok párosításával hízhatsz. nem tudok oldalt ajánlani, de keress rá a szétválasztó diétára, ami ugye az alapján ígér fogyást, hogy szétválasztja a tápanyagcsoportokat, amiket általában együtt eszünk. Onnan szedhetsz ötletet, hogy mely párosításokban van több kalória.
Azért arra figyelj, hogy ne ronts az ételek minőségén, és az étkezésekén se. Azzal kárt okozol.
Megkérdezhetem,hogy milyen magas és hány kiló vagy?Az is lehet,hogy ez az ideális súlya a szervezetednek és hiába akarsz hízni.Ez a súlyod és kész.Pl. én "egészségtelenül" eszek.Zsíros hús,szalonna,sok kenyér,nasi,cukor mégse hízok pedig evvel nyaggat a férjem,hogy hízzak.Bocs,hogy igazán nem segítettem.
Az eper zsírégető az is tuti.
köszönöm a válaszokat
:D a szalonnát mondjuk imádom a banánt is ... nem tom egyszerüen nem hízok ...160cm vok és 41-42 kg ... azé nem vagyok csont sovány de kéne azért legalabb 45-50kb közt lennem ,vagyis én örülnék neki :D
a tésztát már hallottam h hizlal meg a szalonna ugye :D
de nálam az van h lassan eszek , lehet h azért ? ... suliban is megeszek ugyan annyit mint a többi lány/ barátnőim ... de nekem tovább tart :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!