Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen és mennyi edzés kéne?

Milyen és mennyi edzés kéne?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy az utóbbi pár hétben hasizom erősítő gyakorlatokat vegeztem, de sajnos a várt hatás, csak részlegesen jelentkezett. A hasam felső részén az első 2 kocka egészen jól látszik, de lejjebb van rajtam egy kis háj, kb 1-1.5cm vastagon ami elfedi az izmot, hogyan tudnék a legegyszerűbben megszabadulni ettől, van mellé egy kis úszó gumim is ami, ha hanyatt fekszek, nem is látszik. Tehát mi a legegyszerűbb módszer amivel le tudom adni ezt a felesleget.

15 eves 184cm 88kg fiu vagyok

A válaszokat előre is köszönöm

2015. febr. 17. 23:12
 1/1 anonim ***** válasza:

A kérdésednek és a leírásodnak gyakorlatilag semmi köze egymáshoz.

Kockás izomzatod az edzéstől lesz. Ha hájas vagy akkor a háj mögött, másoknak láthatatlanul lesz kockás az izomzatod, ha lefogysz akkor lesz kocka hasad.

Neked - ha az alsó hasizmokat is rendesen edzetted és ott is rendben van az izomzatod- akkor már "csak" fogyni kellene.

Sok fehérje, sok rost (zöldségek). Köretnek a krumplit hagyd el. Helyette barna rizs, bulgur, kuszkusz.

Gyümölcsöt, édességet heti egy, ún. csaló napon.

Testépítős receptet találsz egyre többet a neten (Gondolom, anyukádnak segítség, ha keresel ilyeneket, mintha csak neki kell kitalálnia hogy változtasson az étrendeden.)

2015. febr. 18. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!