Van olyan tömegnövelő, amit receptre ír az orvos ha csak a testsúlyommal van problémám?
Figyelt kérdés
27 éves vagyok 170cm magas a súlyon nagyon hirtelen változik 48-53 kg között.A táplálkozásom normális,egészséges vagyok, szeretnék hízni,de sehogy se megy! Figyelek a folyadékra,kalóriára stb. Edzek egy héten kétszer változatosan,ha épp nem dolgozom fizikai munkát! Mielőtt elmegyek orvoshoz szeretném tudni,receptre felfog e írni valami tömegnövelőt,táplálék kiegészítőt! ( receptre ingyen tudom venni!2015. febr. 17. 17:59
1/3 anonim válasza:
Receptre tömegnövelőt? Sosem hallottam ilyenről.
Kicsit eltérve, ha szabad megjegyeznem: Öt kiló ingadozás nem vészes, sőt, normálisnak mondható. Hízás helyett pedig inkább izomzatra építs (mivel írtad, hogy edzel, gondolom, ez is érdekel). Egyél több fehérjét: fehér húsok, halak, tojás... Kb. 2,5g szorozva testsúlykilogrammonként a napi fehérje szükséglet tömegnöveléshez. Ha nem tudod fedezni szilárd táplálékkal a napi szükséges fehérje bevitelt, ajánlott fehérjeport venni. (Ezen az oldalon sok hasznos információt és segítséget találsz tömegnöveléshez: [link] )
Remélem, nem segítettem valamennyit. :)
2/3 anonim válasza:
Első vagyok, utolsó mondatom közepe/fele lemaradt, javítom: Remélem, nem tértem el nagyon a kérdéstől, és segítettem valamennyit. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. febr. 17. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!