Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szorulás. Szerintetek elmenjek...

Szorulás. Szerintetek elmenjek hasi ultrahangra?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok, elmenjek egy ilyen vizsgálatra, ha csak hashajtótól tudok nagy wc-re menni. 8600 Ft - Komplett hasi és kismedencei uh. Megéri ?
2015. febr. 9. 21:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A hasi ultrahangon nem nagyon látnak semmit, mivel a bél üreges szerv. Inkább tükrözés kellene, altatásban is megcsinálják. Az egyik rokonom is így van, mint te, de amint megszokja a szervezte az adott hashajtót már az sem használ neki. Volt tükrözése, meg mindenféle vizsgálata, de végülis nem derült ki semmi csak, hogy nagyon kanyargósak a belei. Most ját masszíroztatni a hasát, ettől jobban megy neki a kaksizás.
2015. febr. 9. 21:18
 2/11 anonim ***** válasza:
*jár
2015. febr. 9. 21:19
 3/11 anonim ***** válasza:

nem érdemes rögtön ilyesmit nézetni, szerintem a háziorvos beutalhatna egyéb vizsgálatokra is...vérkép pl.

változtass a kajádon, heti 3 x 1 óra mozgás, napi 2-2,5 liter víz, sok rostos kaja, jóga, stb.

2015. febr. 9. 21:20
 4/11 A kérdező kommentje:

Igen. Már a guttalax is csak akkor hat, ha többet csepegtetek a megszokottnál... :S

Azért gondoltam a hasi ultrahangra, mert nem mernék elmenni végbéltükrözésre, vagy gyomortükrözésre... vagyis nagy bátorság kell hozzá szerintem.

Vérvételen voltam már, olyan mint egy csecsemőé szerencsére. Háziorvosom egy nulla, sehova sem küld el... :S

2015. febr. 9. 21:40
 5/11 anonim ***** válasza:
A gyomortükrözés nem fájdalmas kicsit sem, 100-szor kellemesebb, mint egy fogászati kezelés. A béltükrözés altatásban szintén nem fáj.
2015. febr. 9. 21:51
 6/11 A kérdező kommentje:

De úgy tudom, hogy nem altatnak. Legalábbis itt a győri kórházban azt hallottam, hogy nem. Vagy azt külön kérni kell?

Mondjuk mikor a mandulámat vették ki, akkor is hiába könyörögtem, hogy altassanak, azért sem altattak... :S

2015. febr. 9. 21:56
 7/11 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy most már mindenhol altatnak, de ezek szerint nem. Nekem 2 éve volt akkor nálunk sem altattak, de inkább átmentünk másik megyébe ahol rögtön felajánlották, mert látták, hogy félek.
2015. febr. 9. 22:00
 8/11 A kérdező kommentje:
És utána sem fájt? Derült ki valami ?
2015. febr. 9. 22:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem fáj utána sem csak sokat kell pukizni. :D Nekem bélgyulladásom volt.
2015. febr. 9. 22:15
 10/11 A kérdező kommentje:
Haha :D És fájt a bélgyulladás? Vagy milyen tünetei voltak? Gyógyszert kaptál rá ?
2015. febr. 9. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!