Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyet használjunk?

Milyet használjunk?

Figyelt kérdés

11 éves lányom székrekedéses erősan,beöntést nem akarunk adni neki el se tudtuk dönteni mivel kapja (körtefecskendő/rendes beöntő szettel) így maradnánk a kúpnál,és ő is.

Glicerines kúp hatástalan,lehet megpróbálom a szappanból készültet.

Milyenek vannak?

Vagy inkább beöntés? 4. napja nincs széklete.

2014. jún. 8. 17:08
 1/8 anonim válasza:
szerintem gyorsan fordulj orvoshoz!!! az megmondja mit kell tenned a lányoddal
2014. jún. 8. 17:10
 2/8 A kérdező kommentje:

Ő mondta,hogy 1-1,5 liter beöntő oldat vagy körtefecskendővel vagy tartályos irigátorral.

Ha mégegsszer előjön kivizsgáltassuk.

2014. jún. 8. 17:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Azért a négy nap nem a világ vége. Igyon sok rostos gyümölcslét, és mindig igyon elég folyadékot, hogy elkerülhető legyen a hasonló helyzet. Én 7 nap után kaptam beöntést, hasonló korban. Azóta rendesen iszom, eszem.
2014. jún. 8. 17:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Sok gyümölcsöt eszik(cseresznye) és sok teát is iszik. mozog is.
2014. jún. 8. 17:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Ezek az adatok még mindig hiányosak és pontatlanok.

A székrekedéses esetek jelentős részében mindig kiderül, hogy életviteli hibák azok, amelyek felelősek a problémáért.

Tehát : a mozgás és a táplálkozás a fő kiindulópont, ezeket pontosítsad

-> Mennyit mozog ? Nem elég az, hogy " mozog ". Én is a széken ülök és forgok, tehát mozgok. Írd le konkrétan mit csinál egy nap és hogy sportol-e valamit.

-> Mit eszik ? A sok cseresznye nem ellensúlyozza az amúgy hibás táplálkozást, vagyis ha a nap többi részében nem eszik megfelelően, akkor hiába gurít le két tál cseresznyét, mert az összeredmény úgysem lesz jó.

2014. jún. 9. 06:58
 6/8 A kérdező kommentje:

Futni szokott járni,meg kerékpározik mikor ideje engedi(mostanába annyira nem de eljár,csak távolságok változnak)

Napi 1 liter ásványvíz körül van+2,5 liter tea a minimum.

Egyre jobban szenved,szappanból kúp,vagy beöntés? és abból milyen? Tehetetlen vagyok védőnőt kérdeztem,ő is a szappant mondta első körbe.

2014. jún. 9. 17:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Írtam már, hogy 4 nap nem a világ vége. Nem kell pánikolni. Masszírozza a hasát, tornázzon. Esetleg egy kis kávét is ihatna reggel, tudom, hogy fiatal, de nem rászoktattatni akarom, csak segíteni.
2014. jún. 9. 23:45
 8/8 A kérdező kommentje:

a masszázs és a "kúp" meghozta a hatását,de nem valami sok volt.az aranyere is kijött,mert panaszkodott.

Hemoriddal lehet kenni 11 évesnek is?

2014. jún. 11. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!