Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szorulás, székrekedés?

Szorulás, székrekedés?

Figyelt kérdés

kb. 2 napja elég nehezen megy a székelés...soha sem volt még székrekedésem,és nem tudom,hogy ez az-e egyáltalán.

tünetnek csak azt mondanám,hogy elég sokat kortyog a hasam,és nehezen,kb. alig megy a széklet dolog.

mi lehet ennek az oka? mi a megoldás rá?

2013. szept. 19. 21:18
 1/7 vmi03 válasza:
Vegyél be dulcolaxot
2013. szept. 19. 21:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Több rostot kéne enned/innod. Szilvalé, frissen préselt narancslé (nem szűrt!) elég gyorsan segít, vagy ha van otthon rá gyógyszered.
2013. szept. 19. 21:27
 3/7 A kérdező kommentje:
nincs most lehetőségem egyik megoldásra sem...holnapig lehet valami bajom? :/
2013. szept. 19. 21:55
 4/7 vmi03 válasza:
Nem hiszem h bajod lenne hnap elballagsz a patikába veszel hashajtót de vigyázz Nehogy sokat vegyél be mert a beled is kifos*od ha sokat veszel be
2013. szept. 19. 23:10
 5/7 A kérdező kommentje:
patika és gyógyszer helyett maradok inkább a természetes dolgoknál...ettem nyers és kompót szilvát is,az segít?
2013. szept. 20. 14:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Szilva nagyon jó, na meg a körte. Igyál egy kis kávét is. Tegnap nekem se volt "nagydolog", ezért kb. 1 órája megittam egy negyed pohárnyi kávét tejjel...minden kijött:D Amúgy meg menj el mozogni egy picit, de ne messzire:D
2013. szept. 20. 17:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Masszírozd a hasad az óramutató járásával megegyező irányba!
2013. szept. 23. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!