Miért fingok ilyen rohasztóan büdöset? Xd
Figyelt kérdés
Rohadtul sokat,és büdöset fingok már jó ideje?Mit tegyek?Olyan a szaga,mint a záptojásnak!A görény könyörög a receptért!::S Már olyan büdös,és meleg hogy allig bírom ki!:S
Joghurtot ilyet nem ehetek mert arra allergiás vagyok.Mit tegyek?olyan büdös!xd
2015. febr. 8. 08:14
2/11 A kérdező kommentje:
NEM,én az apád vagyok!xd
2015. febr. 8. 08:36
4/11 A kérdező kommentje:
tegbap este semmit se ettem,ma reggel se.
Ha NEM AKARSZ válaszolni,akkor pls ne írj...-.-
2015. febr. 8. 08:43
5/11 anonim válasza:
Pedig nagyon is igaza van az előttem szólónak, össze-vissza eszel, nem figyelsz oda az egészséges táplálkozásra , a büdös fingnak mindig ez az oka és nem betegség van a háttérben. A hústól, tejterméktől egyébként szintén büdös szokott lenni, szóval nemcsak a babra kell gondolni ilyenkor.
6/11 A kérdező kommentje:
értem.....
csak hogyan szüntethetné meg?
majd megfuladok!:,D
2015. febr. 8. 08:57
7/11 anonim válasza:
Mondjuk kezdd egy normális reggelivel, aztán ebéd, vacsora és normális folyadékbevitel, lehetőleg víz se ártana. Ha ezt mindennap így csinálod, akkor megszűnik a panaszod.
8/11 anonim válasza:
Egyébként vannak ilyen puffadást megszüntető gyógyszerek, Espumisan, stb., de szerintem felesleges ebben az esetben.
9/11 A kérdező kommentje:
Oké,köszi!:)
Igen,gyógyszert semmikép nem akarok bevenni.:D
Köszi a válaszokat!*-*
2015. febr. 8. 09:03
10/11 anonim válasza:
Geza te vagy az ? megint beszartal az ejjel? azt hitted csak egy fing es jott a szar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!