Miért fingok mostanában ilyen sokat és büdöset?
Szakadtam ezen a kifejtésen:DDDDd
"kb olyan szag mint ami a régi villamosokon van csak egy kicsit földimogyorósabb"
Sztem kamu kérdés, de nekem tetszett.
Nem hiszem, hogy kamu, tényleg van ilyen rohasztó büdös, forró, sunyi fing. :D
Én akkor eregetek ilyet, amikor egy napot kihagyok a wc-zéssel, és ott erjed bennem a cucc. Vagy ha sok zöldséget-gyümölcsöt eszem, vagy sok hagymát, esetleg csípős ételt. tejtermékek is produkálnak ilyet, ha a hülye bolti nyúlós sajt erjed a beleidben.
Szóval nem hiszem, hogy a rostdús táplálkozás megoldaná. :P
Székleted milyen? (bocs, hogy itt turkálok a matériában, de azért fontos lehet :P)
miér lenne kamu:D
hát most ilyen nagyon világos barna féle:D amugy szoktam enni gyümölcsöt , de sok zsiros kajátis az igaz
Valószínűleg renyhébb az emésztésed, és pang a bélsár benned. Egyél több rostos ételt, igyál legalább napi két lityi alkoholmenetes folyadékot, sportolj valamit, legalább napi néhány száz felülést.
Kerüld egy darabig a hüvelyes, puffasztó ételeket, ha a tej is puffanszt, akkor azt is. Esetleg csinálj hetente egy nap koplaló-tisztítókúrát: ilyenkor érdemes almát enni, sok vizet inni, gyengén sós vízben főtt krumplit, vagy pirítóst enni, és MÁS SEMMIT! Kb. mintha vakbélműtét után diétáztatnának téged a kórházban. Egy-két hét és rendbe jössz.
Ja: nem utolsó sorban néha az orvosi szén is kiváló a szélgondokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!