Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért fingok mostanában ilyen...

Miért fingok mostanában ilyen sokat és büdöset?

Figyelt kérdés
kb egy hónapja egésznap fingok de csak ilyen sziszegőseket, tudjátok az a forró fajta ami rohasztóan büdös télleg nagyon büdüs ilyet még szerintem nem fingtam soha, kb olyan szag mint ami a régi villamosokon van csak egy kicsit földimogyorósabb, na mindegy sokat eszek régen is sokat ettem nem vagyok dagadt egyátalán szóval nem értem mitöl lehet, de már kezd idegesíteni hogy 10 percenként elnyomok egyet. 19/f
2010. dec. 15. 18:00
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
96%
Változtass az étkezéseden. Sok rost, naponta 1 doboz élőflórás joghurt, sok gyümölcs, nyers zöldség. Kerüld a zsíros, olajos ételeket, a puffasztó kajákat, szénsavas italokat. Szedj be egy kúra Normaflore-t. Néhány nap alatt érezni fogod a változást.
2010. dec. 15. 20:34
 2/30 anonim ***** válasza:
83%

Szakadtam ezen a kifejtésen:DDDDd

"kb olyan szag mint ami a régi villamosokon van csak egy kicsit földimogyorósabb"

Sztem kamu kérdés, de nekem tetszett.

2010. dec. 16. 01:46
 3/30 anonim ***** válasza:
96%

Nem hiszem, hogy kamu, tényleg van ilyen rohasztó büdös, forró, sunyi fing. :D

Én akkor eregetek ilyet, amikor egy napot kihagyok a wc-zéssel, és ott erjed bennem a cucc. Vagy ha sok zöldséget-gyümölcsöt eszem, vagy sok hagymát, esetleg csípős ételt. tejtermékek is produkálnak ilyet, ha a hülye bolti nyúlós sajt erjed a beleidben.

Szóval nem hiszem, hogy a rostdús táplálkozás megoldaná. :P

Székleted milyen? (bocs, hogy itt turkálok a matériában, de azért fontos lehet :P)

2010. dec. 16. 09:26
 4/30 A kérdező kommentje:

miér lenne kamu:D

hát most ilyen nagyon világos barna féle:D amugy szoktam enni gyümölcsöt , de sok zsiros kajátis az igaz

2010. dec. 16. 16:54
 5/30 anonim ***** válasza:
89%

Valószínűleg renyhébb az emésztésed, és pang a bélsár benned. Egyél több rostos ételt, igyál legalább napi két lityi alkoholmenetes folyadékot, sportolj valamit, legalább napi néhány száz felülést.

Kerüld egy darabig a hüvelyes, puffasztó ételeket, ha a tej is puffanszt, akkor azt is. Esetleg csinálj hetente egy nap koplaló-tisztítókúrát: ilyenkor érdemes almát enni, sok vizet inni, gyengén sós vízben főtt krumplit, vagy pirítóst enni, és MÁS SEMMIT! Kb. mintha vakbélműtét után diétáztatnának téged a kórházban. Egy-két hét és rendbe jössz.

Ja: nem utolsó sorban néha az orvosi szén is kiváló a szélgondokra.

2011. okt. 2. 22:10
 6/30 anonim ***** válasza:
64%
megszűnt azóta, miért lehetett?
2012. júl. 26. 00:58
 7/30 anonim ***** válasza:
94%
Már amíg végigolvastam a kérdés leírását, majd beszartam a röhögéstől. :D Az is hasonlóan büdös lett volna. :D
2013. jan. 31. 22:50
 8/30 anonim válasza:
92%
Köszönöm a boldog perceket, jót nevettem :D
2013. febr. 19. 21:05
 9/30 anonim válasza:
83%
szerintem nem tudtok tőlem büdösebbet fingani ugyan is ma van húsvét és töltött káposzta sonka főtt tojás kókusz golyó almás süti kocsonya na ez ütős olyan büdöseket fingok egésznap hó fehér gatyát vettem fel reggel de már barna csupa leveseseket fingok olyan büdös hogy a görény könyörög a receptért az asszony beadta a válópert nem bírja tovább ez van!
2013. ápr. 1. 11:48
 10/30 anonim válasza:
92%
köszönöm a boldog perceket meg az infót.
2013. nov. 18. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!