Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért fingok mostanában ilyen...

Miért fingok mostanában ilyen sokat és büdöset?

Figyelt kérdés
kb egy hónapja egésznap fingok de csak ilyen sziszegőseket, tudjátok az a forró fajta ami rohasztóan büdös télleg nagyon büdüs ilyet még szerintem nem fingtam soha, kb olyan szag mint ami a régi villamosokon van csak egy kicsit földimogyorósabb, na mindegy sokat eszek régen is sokat ettem nem vagyok dagadt egyátalán szóval nem értem mitöl lehet, de már kezd idegesíteni hogy 10 percenként elnyomok egyet. 19/f
2010. dec. 15. 18:00
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
És a kérdezőről soha többé nem hallottunk.
2021. máj. 23. 00:57
 22/30 anonim ***** válasza:

"az a forró fajta ami rohasztóan büdös télleg nagyon büdüs ilyet még szerintem nem fingtam soha"

Nem bírooom. Nagyon nevetek. Ez baromi jó. 😂😂

2021. máj. 24. 20:09
 23/30 anonim válasza:
Megkívántam a nutellát
2021. jún. 15. 12:52
 24/30 Bajer ***** válasza:
A gyors evéstől is lehet. Olyankor az ember túl sok levegőt nyel. A szénsavas italoktól dettó. Eddig a legdurvább fing a hústól volt nekem. Rendesen epe szaga volt. Úgy tűnik, hogy a zsíros hús epeömlést indított be nálam.
2021. jún. 26. 21:14
 25/30 anonim válasza:

Ugyanez a bajom. Állandóan fingok...

Már a pasim is szóvá tette meg anya is xd

De nekem még fáj is a hasam mellé.

2021. nov. 7. 20:35
 26/30 anonim válasza:
100%

Én is forrókat fingok a csirke májtól de én élvezem is ezért gyakran eszek

Mi csak úgy hívjuk hogy "érik a máj" és akkor mindenki tudja hogy orrfacsaro budos fing fog jönni

Meg mértem hőmérővel és a forró fajta 52 fokos volt

2022. febr. 27. 09:46
 27/30 anonim ***** válasza:
Ha 52 fok lenne a végbeledben, akkor már rég nem élnél. Ezek szerint más is így van a májjal... én annyira nem élvezem, főleg ha el kell mennem valahova itthonról. Nagyon kellemetlen állandóan visszatartani, mert tudom, hogy különben irdatlanul és leplezhetetlenül büdös lenne.
2022. febr. 27. 11:11
 28/30 anonim válasza:

Kész, szo szerint meghaltam ezen a leirason. xD.

Egyebkent barkivel elofordul szerintem, ritka az olyan ember akinek mindent bir a gyomra, minden gond nelkul. Nekem egyebkent szerintem szerencsem van ilyen szempontbol, ritkan vagyok beteg, es ha nem vagyok beteg szinte barmit es barmennyit meg birok enni akar egymas utan is, de azert van kivetel. A varos egyik pizzeriajaban adnak foleg olyan pizzat amitol siman rosszul vagyok masnap is. A masik ilyen a fokhagymatabletta, na az szo szerint vegez velem. Ha megennek 3 gerezd fokhagymat magaban egyszerre se lenne semmi bajom, de az....

Szelgorcsom akkor van ha beteg vagyok, eszmeletlen gyorsan termelodik a cucc, de nem kifejezetten budos. Amitol viszont nem szoktam rosszul lenni, de komoly mennyisegut es eszmeletlen szagos szelgrocsot okoz az az egyik nagymamam eteleitol van altalaban, chilis bab, de akar csak a huslevesetol is, aminel viszont nincsen finomabb a foldon. Biztos valami olyan fuszert hasznal amire igy reagal a szervezetem. Ez van.

Normaflore segithet barkinek, ovatosabb, konnyebb etelek fogyasztasa is.

2022. ápr. 18. 02:33
 29/30 anonim ***** válasza:

" olyan szag mint ami a régi villamosokon van csak egy kicsit földimogyorósabb"

Erre a sorra örökre emlékezni fogok

2022. ápr. 18. 06:26
 30/30 anonim ***** válasza:

Nekem kamasz koromban volt ilyen (nő vagyok). Olyan 15-16 körül lehettem, 15 évesen kezdtem menstruálni és szerintem csak olyan 18 éves korom körül állhatott be a rendes ciklusom, mert akkor kezdtem el pattanásos lenni úgy igazán. Szóval szerintem hormonális oka volt.

Konkrétan ott kellett hagynom családi vacsorákat (mindig együtt vacsiztunk), a legváltozatosabb helyeken és időpontokban kellett vagy nagyon gyorsan arrébb mennem vagy pont mások közé beállnom, hogy ne lehessen tudni, ki volt.

Gyak.lag csatorna szagú volt. :( (Egyszer a villamoson egy fiatal pár mellett álltam és sikerült egyet fingani, ők meg forgatták a fejüket, hogy úristen, honnan jön ez a borzalmas csatorna szag...)

Én is nagyon vékony voltam és én is elég sokat ettem. Kb. fél-egy év után múlt el, akkor viszont teljesen. Többet nem is volt ilyen problémám.

2022. ápr. 18. 07:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!