Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért érezhetek tegnap óta...

Miért érezhetek tegnap óta néha büdöset?

Figyelt kérdés
tegnap az ablak felől éreztem,ma az utcán és itthon az előszobában.Rajtam kívül senki nem érzi.Csak néha jön rám,pár pillanatig.
2010. júl. 19. 11:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Véletlen nem lehet, hogy savtúltengésed/refluxod van? Akkor érez az ember egyfajta , ami nem valami kellemes.
2010. júl. 19. 11:16
 2/6 anonim ***** válasza:
*egyfajta szagot
 3/6 anonim válasza:
Nem lehet hogy elengedtél egy galambot?
 4/6 A kérdező kommentje:
nincs savtúltengésem,magam körül érzem ja és nem a szagomat érzem,mielőtt valami vicceske megkérdezné:)
2010. júl. 19. 11:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem ilyesztegetés képpen, de hamis szagingereket produkálhat pl. agytumor is - de valószínűbb, hogy bennem maradt ez a szag, és bizonyops szituációk előhozzák az emlékezetedből, mintha éreznéd.
2010. júl. 19. 14:34
 6/6 anonim válasza:
Utolsó válaszolonak igaza van én is szoktam érezni az égett fog szagát olyan rosz volt mikor furták h most is érzem:S
2010. júl. 20. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!