Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért érzek mindig büdöset?...

Miért érzek mindig büdöset? Már kikészülök!

Figyelt kérdés

Kb fél éve kezdődött a dolog.Mindig büdösnek érzem magam fürdés után,pedig rendesen tisztálkodom.

Mindig lábszagot érzek,pedig tudom,hogy nekem nincs.

Más senki nem mondja azt hogy "büdös vagy" meg ilyenek.

Mindenki mondja,milyen jó illatú parfümöt használok.

Megfogtam anyu kezét,bevittem a szobámba és megkérdeztem tőle,hogy büdös van-e,mondta hogy nincs.Ezt még 4 emberrel megcsináltam,és mindenki azt mondta,hogy nicns büdös.Családtagok,így megmondták volna az igazat.

Iskolába nem ülök le más mellé,nehogy megérezzék azt amit én.Már váltottunk öblítőt,tusfürdőt meg mindent,hátha valamelyiket nem szereti a testem.De így sem jó.

Az utóbbi két hónapban már naponta 7-8 szor zuhanyzom és fürdöm.

Az ablakom ha esik,ha szakad nyitva van egész nap.

Valaki találkozott már ilyennel?

Már kezdek nagyon kikészülni.

Mindig lábszagot,szájszagot,meg minden ilyen undorító szagokat érzek.

Kérlek segítsetek!

2011. márc. 20. 20:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezek a szagok léteznek, csak te extra érzékeny vagy, ímg a mások nem érzékelik őket. Erről lehet szó. Olvass utána neten, mi okoz hiperérzékenységet. Nekem nagyapám három évig ilyen volt, de ő egy meghatározott szagot érzett állandó jelleggel, és ő egy fejsérülés (ütés) következtében lett ilyen. Orvosok vizsgálták, de semmi kezelendó baja nem volt. Egyik nap mintha elvágták volna, megszűnt.

Létezik vizsgálat, ahol kideríthetik ennek az okát.

2011. márc. 20. 20:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak megijeszteni, de egyes pszichés betegségnek ez a tünete.
2011. márc. 20. 20:16
 3/9 anonim ***** válasza:

A hormonok is okozhatnak ilyesmit, én pl. a terhességem idején éreztem szinte mindig, mindent büdösnek. A nyers hús szagától pl. egyenesen öklendeztem, a férjem nyugtatott meg, hogy nem romlott a hús, higgyem el, hogy csak én érzem annak :=), aztán valahol olvastam róla, hogy a változó hormonháztartás ilyen "tréfákra" is képes.

Ugyan nem írod a korodat, de a leírásodból olyan kamaszkorúnak tippellek, az pedig pont a legnagyobb hormonviharok időszaka...

2011. márc. 20. 20:22
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

22 éves vagyok,terhes nem vagyok biztosra,1 éve nem voltam senkivel!

2011. márc. 20. 20:27
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
Fogorvos, gasztroenterológia, fül-orr gégészet...;)
2011. márc. 20. 21:03
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi!

Már többször akartam menni,de félek,hogy büdösnek fog érezni!

2011. márc. 20. 21:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Most hogy ezt a kommented elolvastam, kezdek egyetérteni a pszichés betegségeket emlegető hozzászólóval. ha nem is teljesen, de részben rátehettél a dologra tudat alatt is. Persze ettől még az egész abszolút kezelhető és nem súlyos. Ne félj, nem fognak büdinek érezni, szerintem vagy bebeszéled magadnak ezeket a szagokat, vagy hiperérzékeny vagy, ahogy írtam is. Tehát ők nem éreznek semmit. Anyukád pl tuti megmondaná, ha büdi vagy... szóval ezen ne problémázz. Amúgy is, ha logikusan végiggondolod, fél éve kezdődött, és csak te érzed: tehát tuti, hogy egyedi a probléma.
2011. márc. 20. 21:20
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Úgy döntöttem,valóban orvoshoz kell fordulnom.

2011. márc. 20. 21:35
 9/9 axxl válasza:
Szia. Nagyon valószínü hogy arc üreggyulladásod van. volt. azt érezheted. tudom miről beszélek mert, nekem is ez van. orrspray orrfújás inhalálás
2014. febr. 1. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!