Miért érzek mindig büdöset? Már kikészülök!
Kb fél éve kezdődött a dolog.Mindig büdösnek érzem magam fürdés után,pedig rendesen tisztálkodom.
Mindig lábszagot érzek,pedig tudom,hogy nekem nincs.
Más senki nem mondja azt hogy "büdös vagy" meg ilyenek.
Mindenki mondja,milyen jó illatú parfümöt használok.
Megfogtam anyu kezét,bevittem a szobámba és megkérdeztem tőle,hogy büdös van-e,mondta hogy nincs.Ezt még 4 emberrel megcsináltam,és mindenki azt mondta,hogy nicns büdös.Családtagok,így megmondták volna az igazat.
Iskolába nem ülök le más mellé,nehogy megérezzék azt amit én.Már váltottunk öblítőt,tusfürdőt meg mindent,hátha valamelyiket nem szereti a testem.De így sem jó.
Az utóbbi két hónapban már naponta 7-8 szor zuhanyzom és fürdöm.
Az ablakom ha esik,ha szakad nyitva van egész nap.
Valaki találkozott már ilyennel?
Már kezdek nagyon kikészülni.
Mindig lábszagot,szájszagot,meg minden ilyen undorító szagokat érzek.
Kérlek segítsetek!
Szerintem ezek a szagok léteznek, csak te extra érzékeny vagy, ímg a mások nem érzékelik őket. Erről lehet szó. Olvass utána neten, mi okoz hiperérzékenységet. Nekem nagyapám három évig ilyen volt, de ő egy meghatározott szagot érzett állandó jelleggel, és ő egy fejsérülés (ütés) következtében lett ilyen. Orvosok vizsgálták, de semmi kezelendó baja nem volt. Egyik nap mintha elvágták volna, megszűnt.
Létezik vizsgálat, ahol kideríthetik ennek az okát.
A hormonok is okozhatnak ilyesmit, én pl. a terhességem idején éreztem szinte mindig, mindent büdösnek. A nyers hús szagától pl. egyenesen öklendeztem, a férjem nyugtatott meg, hogy nem romlott a hús, higgyem el, hogy csak én érzem annak :=), aztán valahol olvastam róla, hogy a változó hormonháztartás ilyen "tréfákra" is képes.
Ugyan nem írod a korodat, de a leírásodból olyan kamaszkorúnak tippellek, az pedig pont a legnagyobb hormonviharok időszaka...
Köszi a válaszokat!
22 éves vagyok,terhes nem vagyok biztosra,1 éve nem voltam senkivel!
Köszi!
Már többször akartam menni,de félek,hogy büdösnek fog érezni!
Köszönöm!
Úgy döntöttem,valóban orvoshoz kell fordulnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!