Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért van ez? Engem is zavar,...

Miért van ez? Engem is zavar, de a családom sokkal inkább.

Figyelt kérdés

Na szóval,2-3 hónapja vagyok úgy hogy meleg ételt egyáltalán nem kívánok és ha mégis sikerül valamennyit belém tuszmákolni rögtön hányingerem lesz,undorom. Hideg ételt még úgy-ahogy eszek,de már azt sem kívánom. Semmi étvágyam nincs. Ha ránézek egy ételre rögtön hányingerem lesz,van,hogy magától az illattól is.

Lehet nem ehhez fűződik,de ezt sokszor kérdezték:

Dagadtnak látom magam,a képeimtől,ha tükörbe nézek hányingerem lesz azonnal. Önértékelési problémáim vannak.

Mostanában sokszor voltam beteg,de most szerencsére nem vagyok az.

Nem tudom számítanak e ezek. Próbáltam megoldást keresni,de nem segített semmi.

2015. febr. 1. 21:25
 1/2 anonim válasza:

Mennyit / mit tudsz enni akkor? Nem is vagy éhes, vagy csak hiába vagy éhes, nem tudsz enni? Nem fogytál sokat a 2-3 hónap alatt? Tényleg van rajtad némi súlyfelesleg, vagy csak te látod úgy? (Mondjuk neten is olvasható értékek, BMI, stb alapján megfelelő a súlyod a magasságodhoz és életkorodhoz?)

A kérdés megválaszolásához az is fontos, hogy mennyi idős vagy... Kamaszoknál előfordul ilyesmi időlegesen, vagy terhesség elején, de persze bizonyos betegséges is okozhatják...

2015. febr. 2. 10:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Menj el egy kivizsgálásra, lehet endokrinológiai probléma, vagy gasztroenterológiai probléma is. Nálam is volt hasonló, bár önértékelési probléma nélkül. Néhány évente előjön, hogy 2-3 hét alatt 6-9 kilót lefogyok (65ből) és nem megy a hasam, csak nem tudok ételre nézni. Én főleg a húsokat nem tudom megenni ilyenkor. Csak ránézek és öklendezek. Nálam el szokott múlni pár hónap alatt... Még nem találták meg az okát.

Hány kiló vagy és milyen magas, hány éves?

2015. febr. 18. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!