Egészségesen szeretnék táplálkozni. Milyen ételeket egyek?
most izmosítani vagy eltüntetni nem mindegy
izmosítás = tömegnövelés
eltüntetés = fogyókúra , diétázás
bio kenyerek , abonett kenyér , müzli , sovány ételek pl.: csirke , pulyka mell
gyümölcsök , zöldség , saláták
szinte próbálj meg ilyen ételek élni egy ideig kb 2-3 hétig szerintem bőven elég lesz és majd úgyis veszel észre változást.
Oszd be reggel mit eszel , délután meg este.
Szerintem csináld azt , hogy reggelre eszel pl.: van az a jó reggelt eszel azt vagy müzlit
de amúgy meg nekem rohadt értelmetlen , ahogy leírtad szerintem kb te magad sem tudod , hogy mit szeretnél , mert ilyet írni , hogy : Izmosítani szeretnék vagy legalábbis eltüntetni valahogy azokat a ...
k***a h***én fogalmaztad meg de bocsánat , ezért is kérdeztem , hogy mit szeretnél most csinálni , mert egyszerre a kettőt lehetetlen
azért is írtam , hogy : izmosítani = tömegnövelés vagy ahogy magad is írtad " legalább is eltüntetni " = fogyókúra / diétázás
és most sejtem , hogy körülbelül megfogsz sértődni de akkor légyszíves fogalmazd meg normálisan , hogy mit szeretnél és akkor talán tudnék segíteni ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!