Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Vannak itt akik zabarohammal...

Vannak itt akik zabarohammal küzdenek? Mit tesztek ellen?

Figyelt kérdés

2015. jan. 30. 13:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Én. Próbálok elfoglalt lenni. Nincs más amt tudok tenni. Talan jo otlet ha megfeleloen taplalkozol, kiegyensulyozottan de nalam ez nem megy.

Ha gondolod, beszelgetni szeretnel errol, irhatsz privat uzenetet.

2015. jan. 30. 16:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Aha, én mostanában olyan sokat eszem, hogy utána fáj a hasam, és nem az éhség vezérel, csak szórakozásból eszem.

170cm magas vagyok és leszoktam a dohányzásról 2 hónapja. Akkor még 57 kiló voltam, napi 1-2x ettem. Most 64 kiló vagyok és napi 5-7x eszem.

Most nagyon kívánom a kajákat, minden ízlik, de fáj a hasam, mert nem bír a hasam annyit enni, mint amennyit a szám akar. És természetesen híztam is emiatt.

Nem teszek ellene semmit, nem nagyon izgat a dolog. Megvárom míg magától lecsökken az evési kényszerem.

Szerintem le fog. Volt egy időszaka mikor minden kaját untam és utáltam, most meg mindet imádom. Hát de csak megunom megint, remélem :D

2015. jan. 30. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!